After Effects'de geçiş efekti için paket mi satın alınmalı?

swordx

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese selam.
Daha yeniyim burada konuyu nereye açacağımı bilemedim her neyse soruma dönecek olursam 2 sorum var.

1.Oyun videoları çekiyorum ve bunları editlemek, montaj yapmak istiyorum “ladiff” gibi bu editler After Effects ile oluyormuş başka programla bu editler olabilir mi? Örneğin Movavi gibi programlarla?

2. Adobe'nin programlarını lisanslı aldım After Effects ve Premiere Pro programlarımı bu programlarla edit yapmak için ayrı olarak geçiş effect paketleri mi almam gerekiyor kullanmak için?

Umarım anlatabilmişimdir, karışık oldu ama cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

İstediğin editi yapman için After Effects kullanman gerekiyor.
Bu editleri farklı programlar ilede yapabilirsin fakat Premiere Pro, After Effects gibi kaliteli olmaz.

O efektleri yapabilmek için parayla satın almana gerek yok, ücretsiz paketlerde mevcut.

Yapmak istediğin edite baktım. Bu video ile daha rahat yapabilrsin eğer bu kanalı bilmiyorsan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, istediğiniz edit türüne tekrar baktım. Premiere Pro daha rahat olur gibi ama sadece tek tek uğraşmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
İstediğin editi yapman için After Effects kullanman gerekiyor.
Bu editleri farklı programlar ilede yapabilirsin fakat Premiere Pro, After Effects gibi kaliteli olmaz.

O efektleri yapabilmek için parayla satın almana gerek yok, ücretsiz paketlerde mevcut.

Yapmak istediğin edite baktım. Bu video ile daha rahat yapabilrsin eğer bu kanalı bilmiyorsan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam, istediğiniz edit türüne tekrar baktım. Premiere Pro daha rahat olur gibi ama sadece tek tek uğraşmanız gerekiyor.

Çok teşekkür ederim

Bu eklentide basit geçişler bakabilirsin tavsiye ederim:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı