After Effects'de Plugin ne işe yarar?

grainn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
After Effects kullanarak Valorant edit vb vuruş editleri yapacağım. Plugin kur dediler bana ama 7-8 dosya gereksiz geldi, bu benim işime yarar mı? Plugin neye yarar anlatabilir misiniz?

Plugin web ve programlarda olmayan bir şeyi ekstra eklemeye yarar mesela siz affter effects'te olmayan bir özelliği plugin yardımıyla ekleyebilirsiniz biraz daha açayım. Bir programda olmayan bir şeyi eklenti ile eklemek. Webde genellikle satış özelliği olmayan sitelere satış eklentileri, kredi kart ekleme eklentisi vs kullanılır.
(Plugin).

Plugin web ve programlarda olmayan bir şeyi ekstra eklemeye yarar mesela siz affter Effects'te olmayan bir özelliği plugin yardımıyla ekleyebilirsiniz biraz daha açayım. Bir programda olmayan bir şeyi eklenti ile eklemek. Webde genellikle satış özelliği olmayan sitelere satış eklentileri, kredi kart ekleme eklentisi vs kullanılır.
(Plugin).

Oyun editi plugin olmadanda olur mu yani yüklemesem sorun olur mu?

Oyun editi plugin olmadanda olur mu yani yüklemesem sorun olur mu?

Tam olarak ne yapacağınıza bağlı yaptığınız exportlar oyun içine eklenti gerekmeden eklenebiliyorsa tabiki eklentiye gerek yok ama oyun için eklenti gerekiyorsa enjekte edebilmek için kurmalısınız yani kuracağınız eklenti ne işe yaradğını bilmediğim için bilemiyorum. Eklenti adını söyleyebilir misiniz? Eğer özel efekt içinse normal manuel efekt oluşturupta ekleyebilirsiniz tabi eklenti kadar güzel olmayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı