After Effects'i korsan kullanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle korsana kesinlikle karşıyım. Elimden geldiğince korsan kullanmam. Mafia 1'i tam korsan oynayayım derken neyse hazır indirimdeyken alayım deyip parasını vermiştim. Yani eski olmasını takmadan her türlü korsana karşıyımdır. Adobe Premiere, Photoshop gibi programları da korsan kullanmak yerine ücretsiz alternatiflerini kullanırım. Hitfilm Express, GIMP ama konu After Effects'e gelince After Effects'in ücretsiz bir alternatifi yok ve çok pahalı. Aylık 130 TL ki bu fiyat daha çok şirketler için yani kişisel kullanım için değil. Ben de bu nedenle After Effects'i korsan kullanmayı düşünüyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum?

Tepe tepe kullanabilirsiniz. Ben korsan kullanmanızı öneririm. Aylık değil bir kerelik satın alımla kullanabilmek olsaydı daha iyi olurdu.

Bunu yapacak tek kişi değilsin. Ve bir kerelikten sorun olmayacağını düşünüyorum her şeyi korsan indiren biri olarak.

O tür yazılımları ne yazık ki farklı yollardan edinerek kullanıyoruz. Yapacak bir şey yok.

Şu lanet Adobe paragözünün yazılımlarının korsan kullanmasına karşı değilim şahsen.
Gerçi ben de korsan kullanmıyorum ve karşı çıksam da.
En son yaptığı şeylerden sonra daha da işi beter etti Adobe.

Arkadaşım Premiere Pro için video oyun montajı yapıp, Youtube'a yüklemişti. Video kaldırıldı sebebi yanlış hatırlamıyorsam, lisansız yazılım kullanmadan dolayıdı. Nereden anladılar diyordu onu iyi hatırlıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı