After Effects'te işaretleme nasıl yapılır?

Alperen136

Decapat
Daha fazla  
After Effects programını yeni indirdim. Hiçbir şey bilmiyorum, biraz kurcalayarak bir şeyler yaptım ama isaretlemeyi bir türlü bulamadım, durdurduğum bölgeyi nasıl isaretleyebilirim?

1682855194846399872056453537983.jpg

(*) Tüşü baştığım an işaretleme yapmıyor, YouTube'dan bakıyorum ve forumlara soruyorum izlediğim ve okuduğum kadarıyla (*) tüşü ile işaret koyabiliyoruz ama ben koyamıyorum. Servisi ulaştım Google ceviri,den konuştum laptopuma uzaktan bağlandılar bende gösterdim, 10 20 dakika kurcaladıkdan sonra. İngilizce yazı ile bana bilgisayarın ekran kartı uyumlu değil dedi, ama benim böyle programa ihtiyacım vardı bende Premiere Pro geçtim onda işaretme (m) tüşü ve calışıyor'da. Bro zaten aftet effect animasyon yapma gibi birseydi ama ben ilk affet effect'ti öğrenmek istiyordum ama dizüstü bilgisayarım çöp olduğu için premiere pro den başlayacağım

() Tüşü baştığım an işaretleme yapmıyor, YouTube'dan bakıyorum ve forumlara soruyorum izlediğim ve okuduğum kadarıyla () tüşü ile işaret koyabiliyoruz ama ben koyamıyorum. Servisi ulaştım Google ceviri,den konuştum laptopuma uzaktan bağlandılar bende gösterdim, 10 20 dakika kurcaladıkdan sonra. İngilizce yazı ile bana bilgisayarın ekran kartı uyumlu değil dedi, ama benim böyle programa ihtiyacım vardı bende Premiere Pro geçtim onda işaretme (m) tüşü ve calışıyor'da. Bro zaten aftet effect animasyon yapma gibi birseydi ama ben ilk affet effect'ti öğrenmek istiyordum ama dizüstü bilgisayarım çöp olduğu için premiere pro den başlayacağım
marker tuşunu değiştirebilirsin

Şimdi aynı sorunu bende yaşıyordum ve şöyle bir şey keşfettim sağ tıklayıp add the marker dersek ekliyor. Bende de ' * 'tuşu marker eklemiyor ama sağ tıklayıpta add the marker deyince ekliyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-04-02 14.51.38.png
    Ekran Resmi 2025-04-02 14.51.38.png
    602,1 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekran Resmi 2025-04-02 14.51.48.png
    Ekran Resmi 2025-04-02 14.51.48.png
    629,3 KB · Görüntüleme: 57

Technopat Haberler

Geri
Yukarı