After Effects'teki yeteneğimi nasıl daha etkin bir şekilde paraya çevirebilirim?

Yaklaşık 5 yıldır After Effects kullanıyorum ve artık az çok yetenekli olduğumu düşünüyorum. Bütün bunlara rağmen kazandığım para çok az (Aylık ortalama 1500₺ civarı). İngilizce bilgim de çok fazla olmadığı için yurt dışındaki freelancer sitelerini kullanamıyorum.

Bionluk vb. platformlarda ise herkes aynı hazır efekti aynı şekilde kullanıp adeta programın sağladığı yaratıcılığı katlettikleri için uygun fiyat çekiyorlar ve şuan bütün piyasa böyle. Hatta piyasa bile değil, Internet'teki editlerin %70'i bana göre birbirine benziyor. Nedeni çok basit: İnsanlar yeni bir şey üretmeye yanaşmıyor. Herkesin lyrics sayfası var hepsi de birbirinin kopyası gibi.

Bu bahsettiğim nedenlerden ötürü yaptığım işin zaten çok fazla olmayan değeri iyice azaldı, bu yüzden size de sormak istiyorum: After Effects bilgimle/yeteneğimle nasıl daha etkin bir şekilde para kazanabilirim?

Internet'teki editlerin %70'i bana göre birbirine benziyor. Nedeni çok basit: İnsanlar yeni bir şey üretmeye yanaşmıyor. Herkesin lyrics sayfası var hepsi de birbirinin kopyası gibi.

Bunun sebebi insanların aynı tarz editleri seviyor olması ve algoritma.

Bu bahsettiğim nedenlerden ötürü yaptığım işin zaten çok fazla olmayan değeri iyice azaldı, bu yüzden size de sormak istiyorum: After Effects bilgimle/yeteneğimle nasıl daha etkin bir şekilde para kazanabilirim?

YouTube'deki içerik üreten insanların editörlüğünü yapabilirsiniz. Tabii bunun için kendinizi piyasaya göstermeniz lazım. Aklıma da başka bir şey gelmiyor Bionluk freelancer vs. dışında.

Kendi kanalını açıp içerik üretmeyi denemen en faydalısı olur. Ama illa başkası için üretim yapıp garanti para kazanmak istiyorum dersen youtube üzerinde yerli yabancı çok fazla kanal var, konsepti hoşuna giden sana uyan kanallara mail atıp editör ihtiyaçları varsa yardımcı olabileceğini söyle. Becerilerini gösterebileceğin fragman tadında bir video oluştur. 5 senedir ürettiğin işler varsa bunlardan yararlanabilirsin. 5 senedir hiç bir şey üretmediysen henüz yeni başlıyor sayılırsın öyleyse videolar üret. 1 dakikalık bile olsa olabilir. Bu videoların ile başvur. 1 2 hafta uğraşınca birilerinin sana ihtiyacı olduğunu göreceksin diye inanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı