Afterburner nasıl ayarlanır?

BayErhan

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2020
Mesajlar
55
afterburner.PNG


Ayarlamaları nasıl yapacağım? Yoksa böyle kalsın mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapacaksanız voltaj değerini arttırmadan minik minik Memory Clock ve Core Clock arttırıp hata verene kadar deneyin. +20 +20 arttırıp her değerin sonunda FurMark ile minimum 30 dakikalık test yapın. Genelde Memory Clock, Core Clocktan daha fazla arttırılabiliyor. GTX 1050 Gaming 2G modeli ile Core Clock +150, Memory Clock +600 olarak ayarı tutturabildim ben.
 
Overclock yapacaksanız voltaj değerini arttırmadan minik minik Memory clock ve Core clock arttırıp hata verene kadar deneyin. +20 +20 arttırıp her değerin sonunda FurMark ile minimum 30 dakikalık test yapın. Genelde Memory clock, Core clocktan daha fazla arttırılabiliyor. GTX 1050 Gaming 2G modeli ile Core clock +150, Memory clock +600 olarak ayarı tutturabildim ben.

Hata olarak bahsettiğin şey monitörün siyah olup görüntünün ekrana gelmemesi ve ekran kartının fanlarının çok hızlı dönmesi mi?
 
Hata olarak bahsettiğin şey monitörün siyah olup görüntünün ekrana gelmemesi ve ekran kartının fanlarının çok hızlı dönmesi mi?
Anlık takılmalar, program çökmeleri, aniden bilgisayarın kendini kapatması, ekrana dediğiniz gibi siyah olup görüntü gelmemesi ve arada bir görüntünün gidip gelmesi gibi stabilite sorunları.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı