Afterburner programı oyunda değerleri göstermiyor

Buraksenol2004

Decapat
Fortnite oyununda sık sık droplar oluyor, bunun sebebini öğrenmek için Afterburner programını yükledim, istediğim değerleri OSD'de göster işaretledim fakat Fortnite oyununa girince bu değerleri sol üstte veya başka bir yerde göstermiyor. Sistem tepsisini işaretledim sağ alttaki sistem tepsisinde masaüstündeyken görebiliyorum fakat oyunda görünmüyor. Bu sorun Windows 10'a yükseltmeden önce yoktu, nasıl çözebilirim?
Not: Diğer oyunlarda gösteriyor sadece Fortnite'de göstermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Framebuffer dahil
Application detection level bölümünü "High" yaparak dener misin?

Eki Görüntüle 388136
Tüm bu önerileri birebir uyguladım fakat sadece fortnite da görünmüyor

Eki Görüntüle 388136
Bu söylediklerinizin hepsinş denedim zaten framebufferde de değilmiş high a da aldım olmadı sonra bi ara kardeşim bilgisayarı açınca göründü bilgisayarı kapatıp tekrar açınca gitti şimdi yine yok bazen kafasına göre 30 40 açılışta bir geliyor bence benle alakası yok bu sorunun

Eki Görüntüle 388136
Bu söylediklerinizin hepsinş denedim zaten framebufferde de değilmiş high a da aldım olmadı sonra bi ara kardeşim bilgisayarı açınca göründü bilgisayarı kapatıp tekrar açınca gitti şimdi yine yok bazen kafasına göre 30 40 açılışta bir geliyor bence benle alakası yok bu sorunun konuyu kapatıyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı