U utku_61 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Yani siliyorum ama tam olarak silinmiyor. Tam olarak nasıl sileceğimi anlatın. Lütfen.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #11 Sağ alttaki Windows çubuğundan arama yerine program ekle veya kaldır'a tıklayıp silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS U utku_61 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #12 Ayreminis dedi: gulamayı tamamen kapatın. Gizli simgelerde açıksa oradan da kapatın. Denetim masasından MSI Afterburner (ve tercihen, RivaTuner) yazılımını bulu Genişletmek için tıkla... abi dediklerinizi yaptım ama sol üste hala ve gizli simgeler ne onu bilmiyom ama dediğiniz gibi sildim ve sol üste halaa açık ve ayarlar kalsınmıya hayır dedim Artı 0 Eksi
Ayreminis dedi: gulamayı tamamen kapatın. Gizli simgelerde açıksa oradan da kapatın. Denetim masasından MSI Afterburner (ve tercihen, RivaTuner) yazılımını bulu Genişletmek için tıkla... abi dediklerinizi yaptım ama sol üste hala ve gizli simgeler ne onu bilmiyom ama dediğiniz gibi sildim ve sol üste halaa açık ve ayarlar kalsınmıya hayır dedim