Afterburner'da MHz yükseltilemiyor

Daha fazla  
Arkadaşlar yükselttim 20'şer 20'şer MHz'i ve 700'de ekran gitti geldi. Degerler 400'e dustu ve sonra tekrar yukseltmeye çalıştım, yükselmedi. Hep aynı değer nasıl çözebilirim?

20210724_172651.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner ayarlarından hız aşırtmayı aktif etmelisiniz.
Bugun indirdim uygulamayi oyle bir şeyi aktif etmedim zaten yukseldigimde yukseliyordu 700 yaptim gitti ekran sonra 2dk sonra geldi 400mhz e düştü acaba o ayar kapandımı
hayır mesela cs go da ramin %50 kullanırken şimdi %55 i kullanıyormu örnek verdim eğer öyle bir durum var ise mhz (-) değere düşmüş yada ramin bir kısmı çalışmıyor olabilir çok bi bilgim yok sadece fikir yürüttüm yinede bilen birisi yazarsa daha iyi olur
Yok ram yine aynı ramda % bir artış yok

Oyunda.

Kullanilabilir RAM 3.37 hepsini kullaniyordu zaten onceden.

Yaptım PC kapattım açtım programi sildim yukledim olmadı şu an evde degilim pazartesi actigimda inş sabit kalmaz onceden 550MHz'lerde çalışıyordu şimdj 400e düştü sabit.

Overclock yaptıktan sonra MSI Afterburner'ın sağ altında profil kaydetme var oradan kaydetip bir de öyle dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı