Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne 130 Bin ile Girilebilir mi?

KralTr

Zeptopat
Daha fazla  
2021'de 169 bin ile alan Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğine bu sene 130 bin ile girebilir miyim? Bir anda 39 bin artar mı sıralaması, gerçekçi cevap verebilir misiniz?

Öyle birşey olacağını sanmıyorum girersin rahat.
Yeni bölüm sanırım hocam 3 yıl almamış sadece geçen yıl almış o yüzden emin olamadım.
Bir soru daha sormak istiyorum Malatya İnönü Üni Bilgisayar Müh.
2021 155.264
2020 179.000
2019 205.166
2018 208.000
Burası için yorumunuz nedir hocam 130k ile girme şansım nedir ?

Öyle birşey olacağını sanmıyorum girersin rahat.
Hocam ilgi arttı bu sene 40 45k atar o sıralamadaki yerler diyen var dopruluk payı var mıdır acaba ?

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum girersin rahat.

Hocam ilgi arttı bu sene 40 45k atar o sıralamadaki yerler diyen var doğruluk payı var mıdır acaba?

Son düzenleme:
Hocam sizin iyice sorup soruşturmanızda fayda var ama sıralamaların o kadar gerileyeceğini sanmam. Bence rahat girersiniz.

O sıralam ile rahat girersin bence. Daha iyi yerleri tercih sıralamanda üst sıralara koymaya bak çünkü bana 50-60k sıralamamdan daha iyi yerler geldi. Şansını dene.

O sıralam ile rahat girersin bence. Daha iyi yerleri tercih sıralamanda üst sıralara koymaya bak çünkü bana 50-60k sıralamamdan daha iyi yerler geldi. Şansını dene.
Tamamdır hocam teşekkür ederim malatya için rahat girebilir diyebilir misiniz peki o nasıl bi ihtimal?

Tamamdır hocam teşekkür ederim Malatya için rahat girebilir diyebilir misiniz peki o nasıl bir ihtimal?

Ben inönü'de okuyorum şu an. Malatya gelir diye düşünüyorum, güzeldir çoğu yerden iyidir kampüs olarak falan.

Ben inönü'de okuyorum şu an. Malatya gelir diye düşünüyorum, güzeldir çoğu yerden iyidir kampüs olarak falan.
Bilgisayar mı okuyorsunuz hocam öyleyse eğer özelden soru sorabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…