Yeni bölüm sanırım hocam 3 yıl almamış sadece geçen yıl almış o yüzden emin olamadım.Öyle birşey olacağını sanmıyorum girersin rahat.
Hocam ilgi arttı bu sene 40 45k atar o sıralamadaki yerler diyen var dopruluk payı var mıdır acaba ?Öyle birşey olacağını sanmıyorum girersin rahat.
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum girersin rahat.
Hocam sizin iyice sorup soruşturmanızda fayda var ama sıralamaların o kadar gerileyeceğini sanmam. Bence rahat girersiniz.Yeni bölüm sanırım hocam 3 yıl almamış sadece geçen yıl almış o yüzden emin olamadım.
Bir soru daha sormak istiyorum Malatya İnönü Üni Bilgisayar Müh.
2021 155.264
2020 179.000
2019 205.166
2018 208.000
Burası için yorumunuz nedir hocam 130k ile girme şansım nedir ?
Hocam ilgi arttı bu sene 40 45k atar o sıralamadaki yerler diyen var dopruluk payı var mıdır acaba ?
Hocam ilgi arttı bu sene 40 45k atar o sıralamadaki yerler diyen var doğruluk payı var mıdır acaba?
Teşekkür ederim hocamHocam sizin iyice sorup soruşturmanızda fayda var ama sıralamaların o kadar gerileyeceğini san
Tamamdır hocam teşekkür ederim malatya için rahat girebilir diyebilir misiniz peki o nasıl bi ihtimal?O sıralam ile rahat girersin bence. Daha iyi yerleri tercih sıralamanda üst sıralara koymaya bak çünkü bana 50-60k sıralamamdan daha iyi yerler geldi. Şansını dene.
Tamamdır hocam teşekkür ederim Malatya için rahat girebilir diyebilir misiniz peki o nasıl bir ihtimal?
Bilgisayar mı okuyorsunuz hocam öyleyse eğer özelden soru sorabilir miyimBen inönü'de okuyorum şu an. Malatya gelir diye düşünüyorum, güzeldir çoğu yerden iyidir kampüs olarak falan.
Bilgisayar mı okuyorsunuz hocam öyleyse eğer özelden soru sorabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.