AG 400 soğutucu ile i5 11400 Prime 95 testte 75 derece normal mi?

441401

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bana bir tık fazla gibi geldi her ne kadar Prime 95 testte olsa ama ben termal macun ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü içinden çıkan macun hafif kuru gibiydi onun dışında genel olarak stok soğutucuya kıyasla 15-20 derece düştü oyunlarda fakat bana bir tık fazla gibi geldi dediğim gibi termal macun ile alakalı olabilir mi?

Guzel degerler. Yine de isterseniz termal macununu degistirebilirsiniz.
Hocam bana da pek anormal gibi gelmedi sadece boşta fazla boştayken 42 derecelerde genellikle muhtemelen termal macundan kaynaklı ama termal macun değiştirsem maksimum 4-5 derece fark eder yüksek ihtimal zaten aldığım değerler de iyi gibi termal macun değiştirmesem de olur bence ama belki değiştirebilirim.

Hocam bana da pek anormal gibi gelmedi sadece boşta fazla boştayken 42 derecelerde genellikle muhtemelen termal macundan kaynaklı ama termal macun değiştirsem maksimum 4-5 derece fark eder yüksek ihtimal zaten aldığım değerler de iyi gibi termal macun değiştirmesem de olur bence ama belki değiştirebilirim.

Dostum ne istiyorsun 50 dereceye düşecek hali yok ağır bir test yapıyorsun sonuç olarak :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı