Aynı pompayı kullanıyorlar 240 olanı ile, 360 olması bir şey fark ettirmiyor.360 sizinki.
Aynı pompayı kullanıyorlar 240 olanı ile, 360 olması bir şey fark ettirmiyor.360 sizinki.
Kaç derece görüyorsunuz? Voltaj düşürme CPB kapatma falan yapmış mıydınız hiç.
Aynı pompayı kullanıyorlar 240 olanı ile, 360 olması bir şey fark ettirmiyor.
ARCTIC Liquid Freezer II - 360
Al bak keyfine ne sıkıntı çıkarır ne de soğutmuyor gibi durumu olmaz...
Boşta cbp açikken 65 dereceyi görüyorum oyundayken 80 derece cbp açık kapalı iken bosta iken 50 derece yük altinda 60i geçmiyor eğer cbp açmıycaksanız iyi.
Bende böyle bir durum var pf serisine elini sürmem.
![]()
SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ID-Cooling ZoomFlow 360 XT ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling ZoomFlow 360 XT ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling ZoomFlow 360 XT ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.499,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Cougar CGR-AQUA-360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cougar CGR-AQUA-360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar CGR-AQUA-360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.205,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Vatan da var mı hocam.
Arctic olanı beğendim sıkıntı yaratmaz değil mi hocam? Onu alacağım.
Bu 3600X zaten sinir bozucu bir işlemci ısınıyor saçma sapan. Ben de bozuldu diye gönderdim Wraith Prism kullanıyorum cbp kapalı UV de 65'i geçmiyor. İndirim bekliyordum almak için ama problemliyse bu da hiç almim.
Yok çıkarmaz, kullananların çoğu memnun ve performansı da çok iyi. Alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.