Ağ işletmenliği mi yazılım geliştirme mi?

Ağ alanını seçip üstüne bir de üniversite okusam iş imkanı olarak yine aynı mı kalırım bir ağ alanı mezunu liseliyle? Yoksa daha farklı işler mi çıkar?

Bu arada iyi hoş konuşuyorum ama, puanım yetmezse seçim yapmaya, ikisinden birine rastgele gireceğim, hangisinde kontenjan varsa :D inşallah yeter.

Genelde alan seçiminde puana bakmıyorlar herkese istediği bölüme atıyorlar.

İş imkanında yine yazılım öndedir değil mi? Bizim BT şefi hiçbir fark olmaz birinin birinden üstünlüğü yok demişti.Ben öyle pek düşünemiyorum.

İş imkanında yine yazılım öndedir değil mi? Bizim BT şefi hiçbir fark olmaz birinin birinden üstünlüğü yok demişti. Ben öyle pek düşünemiyorum.

Yazılım sana bağlı eğer çok üstüne gidersen kendini geliştirirsen çok büyük bir şirkette bile çalışırsın.

şimdi kardeşlerim universite okuyorum ayrı zamanda lisede donanım yanı ag işletmenligi ag secerseniz okulun işlerini yaparsınız mesela metal bölümünün pc patladı git bak böyle şeyler evet kablo cakma var fakat ben cok dolu dolu ögrendim bizim hocamız cok iyiydi yeri geldi oyun yaptık ben mesela sevilen biriydim aselsana iş için gittim türk traktörde staj gördüm cok iyi bi ögretmene düşmeniz lazım fakat ag kötü diyip yazılımı yükseltmeyin yazılımı herkes yapamaz

şimdi kardeşlerim universite okuyorum ayrı zamanda lisede donanım yanı ag işletmenligi ag secerseniz okulun işlerini yaparsınız mesela metal bölümünün pc patladı git bak böyle şeyler evet kablo cakma var fakat ben cok dolu dolu ögrendim bizim hocamız cok iyiydi yeri geldi oyun yaptık ben mesela sevilen biriydim aselsana iş için gittim türk traktörde staj gördüm cok iyi bi ögretmene düşmeniz lazım fakat ag kötü diyip yazılımı yükseltmeyin yazılımı herkes yapamaz
Siber,server işleri nasıl? Onlardada işin oldumu yoksa ana temel hep böyle donanım üzerine mi?

Siber,server işleri nasıl? Onlardada işin oldumu yoksa ana temel hep böyle donanım üzerine mi?
siber server işlemi kişiden kişiye değişir biraz zeka gerekiyor dalga gecmek ıcın değil cidden toplasan 20 tane felan max bu zamana kadar tabi işim dogası donanım oldugu ıcın biraz o kısım adamlar beni sevio bi kere verdim o güveni 11 sınıfta normalde staj yok ama ben istekli gittim 1 yıl türk traktor işlerini yaptım 12 de bıraktım aselsana geçiş yapmıştım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı