Yok nasıl duracak diye bakacağım. Azaltmıyor ise yaptırarım.Galiba öyle bir şey var. Ama epilasyon da düşünebilirsin.
Yok nasıl duracak diye bakacağım. Azaltmıyor ise yaptırarım.Galiba öyle bir şey var. Ama epilasyon da düşünebilirsin.
Hangisi iyi? En geç çıksın ama acısız olsun istiyorum. Neyi önerirsin?
Bir kere denemiştim, bütün kıl köklerim kanamıştı resmen... Acısı aklıma geldikçe ızdırap çekiyorum.Ağda ile koltuk altı kıllarımı alıyorum ayıp olmazsa. Acısı bir süre sonra hiçbir şey gibi geliyor. Uzun bir süre ağda ile alırsanız, kökleri yok oluyormuş galiba. Annem öyle derdi.
Bir kere denemiştim, bütün kıl köklerim kanamıştı resmen... Acısı aklıma geldikçe ızdırap çekiyorum.
Tövbe ettim. Kılları biraz kısaltmakta fayda var galiba.
Bende öyle yapıyorum. Ancak bacaklarda 1 kere etki nasıl yapar bilmek istiyorum.Ağda ile koltuk altı kıllarımı alıyorum ayıp olmazsa. Acısı bir süre sonra hiçbir şey gibi geliyor. Uzun bir süre ağda ile alırsanız, kökleri yok oluyormuş galiba. Annem öyle derdi.
Bende öyle yapıyorum. Ancak bacaklarda 1 kere etki nasıl yapar bilmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.