Ağda yaptırmak kılları azaltır mı?

Ağda ile koltuk altı kıllarımı alıyorum ayıp olmazsa. Acısı bir süre sonra hiçbir şey gibi geliyor. Uzun bir süre ağda ile alırsanız, kökleri yok oluyormuş galiba. Annem öyle derdi.

Ağda ile koltuk altı kıllarımı alıyorum ayıp olmazsa. Acısı bir süre sonra hiçbir şey gibi geliyor. Uzun bir süre ağda ile alırsanız, kökleri yok oluyormuş galiba. Annem öyle derdi.
Bir kere denemiştim, bütün kıl köklerim kanamıştı resmen... Acısı aklıma geldikçe ızdırap çekiyorum.
Tövbe ettim. Kılları biraz kısaltmakta fayda var galiba.

Bir kere denemiştim, bütün kıl köklerim kanamıştı resmen... Acısı aklıma geldikçe ızdırap çekiyorum.
Tövbe ettim. Kılları biraz kısaltmakta fayda var galiba.

Hocam alışmak gerek dediğim gibi. Klima karşısına bir geciyorsun, bir saniye yanıyorsun sonra buz gibi oluyor.

Nope, azalmıyor.
Ama jilete göre daha iyi oluyor.

Ağda bandını hızlıca çekmeniz gerekiyor, yoksa bi kere daha sünnet acısı yaşarsınız.

Ağda yaptıktan sonra su altına girmenizi önermem, ağda ile beraber çubuk, ağda temizleyici, ağda bandı ve nemlendirici almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı