Fevzi gungor Hectopat Katılım 10 Nisan 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2015 #11 Buldum hocam yardımların için teşekkürler. Bir başkasına lazım olursa diye regeditten bu ayarları yapabilir. HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\winlogon Set: AutoAdminLogon = 1 (one means on, zero means off.) Tip: Try Regedit's 'Find': AutoAdminLogon. Crucial Point set the Administrator's password. Create a new String Value called DefaultPassword Set: DefaultPassword = "P@ssw0rd".
Buldum hocam yardımların için teşekkürler. Bir başkasına lazım olursa diye regeditten bu ayarları yapabilir. HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\winlogon Set: AutoAdminLogon = 1 (one means on, zero means off.) Tip: Try Regedit's 'Find': AutoAdminLogon. Crucial Point set the Administrator's password. Create a new String Value called DefaultPassword Set: DefaultPassword = "P@ssw0rd".
Süleyman ERGÜN Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2015 #12 Sevindim dostum az önce aynı makaleye bende denk geldim sen benden hızlı davrandın
Goksel KARVAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.237 Makaleler 9 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2015 #13 Merhaba. DL olan bilgisayarda aşağıdaki işlemler ile açılış esnasında şifreyi Windows'un otomatik girmesini sağlayabilirsiniz. Ancak şifre ekranında beklediği esnada da ağ üzerinden DL olan bilgisayara ulaşabilirsiniz sorun olmaz. Windows Auto Logon ile Açılış Esnasında Şifre Girmeyi Devre Dışı Bırakın | Technopat Sosyal
Merhaba. DL olan bilgisayarda aşağıdaki işlemler ile açılış esnasında şifreyi Windows'un otomatik girmesini sağlayabilirsiniz. Ancak şifre ekranında beklediği esnada da ağ üzerinden DL olan bilgisayara ulaşabilirsiniz sorun olmaz. Windows Auto Logon ile Açılış Esnasında Şifre Girmeyi Devre Dışı Bırakın | Technopat Sosyal