Öyle bir şey yapamazsın.Age of Civilization 2 de orduların hepsini seçip bir yere nasıl toplayabilirim?
Orijinal versiyonunda olmuyor. Hepsini teker teker seçip bir yere toplaman gerek. Eğer böyle bir özellik arıyorsan Conquerors 1.5.3'ü indir. Mod sayesinde tüm orduları tek bir yere gönderebiliyorsun. Ama sanırım hangilerinin gideceğini seçemiyorsun.Age of Civilization 2 de orduların hepsini seçip bir yere nasıl toplayabilirim?
Biraz geç cevap veriyorum, bunun için üzgünüm. İlk önce Türkiye'nin diplomasi tablosunu aç. Sonra orada teknoloji falan yazıyor. "Bir vasalı serbest bırak" diye bir tuş yoksa aşağı kaydır orada o tuş görünür. Oradan vasalının topraklarını seçip başkent, bayrak vs. ayarlayıp vasalı salabilirsin.Bir sorum daha var, şimdi benim doğu türkistan da biraz toprağım var tam yetiyor orayı kendi vasalım olarak nasıl ülke kuracağım?
(Türkiye olarak oynuyorum)
Fena borca girmişsin hâl gerçekten kötüSon bir sorum daha var, Ülke batıyor, bunu hile ile de olsa nasıl düzeltebilirim?
(Nasıl becerdiğimi sorma hile ile yanlışlıkla.Eki Görüntüle 2286561)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.