Kodokuna Yoctopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #1 AOC 2'yi seviyorum ve severek oynuyorum ama sistem yetersizliğinden ötürü Linux Mint 20 kurdum. Yani Linux Mint'e nasıl Age Of History 2 kurabilirim?
AOC 2'yi seviyorum ve severek oynuyorum ama sistem yetersizliğinden ötürü Linux Mint 20 kurdum. Yani Linux Mint'e nasıl Age Of History 2 kurabilirim?
Monster11 Femtopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #2 Kodokuna dedi: AOC 2'yi seviyorum ve severek oynuyorum ama sistem yetersizliğinden ötürü Linux Mint 20 kurdum. Yani Linux Mint'e nasıl Age Of History 2 kurabilirim? Genişletmek için tıkla... How to play AoC2 on Linux Bunu buldum. Artı 0 Eksi
Kodokuna dedi: AOC 2'yi seviyorum ve severek oynuyorum ama sistem yetersizliğinden ötürü Linux Mint 20 kurdum. Yani Linux Mint'e nasıl Age Of History 2 kurabilirim? Genişletmek için tıkla... How to play AoC2 on Linux Bunu buldum.
KS KS Kodokuna Yoctopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #3 Monster11 dedi: How to play AoC2 on Linux Bunu buldum. Genişletmek için tıkla... Benmi beceremedim bilmiyorum ama olmuyor. Artı 0 Eksi
Monster11 dedi: How to play AoC2 on Linux Bunu buldum. Genişletmek için tıkla... Benmi beceremedim bilmiyorum ama olmuyor.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 14 Kasım 2021 #4 Steam'den direk kurun ve açın. Eğer açamıyor iseniz ayarlardan Steam Play'e gelin, ve oradan Steam Play'i bütün oyunlar için açın. Artı 0 Eksi
Steam'den direk kurun ve açın. Eğer açamıyor iseniz ayarlardan Steam Play'e gelin, ve oradan Steam Play'i bütün oyunlar için açın.