Msc01 Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 138 11 Mayıs 2021 #1 Normalde çok sık Age of Civilizations oynayan biriydim ama yaklaşık 3-4 aydır oyunu açamıyorum. Giriş ekranı geliyor, 2 saniye sonra atıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
Normalde çok sık Age of Civilizations oynayan biriydim ama yaklaşık 3-4 aydır oyunu açamıyorum. Giriş ekranı geliyor, 2 saniye sonra atıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 11 Mayıs 2021 #11 M.salih6734 dedi: Logfile bu şekilde mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde ancak rapordan bir şey çıkmadı. Anti virüs, güvenlik duvarı varsa devre dışı bırakıp yama vs. varsa kaldırıp dener misin? Artı 0 Eksi
M.salih6734 dedi: Logfile bu şekilde mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde ancak rapordan bir şey çıkmadı. Anti virüs, güvenlik duvarı varsa devre dışı bırakıp yama vs. varsa kaldırıp dener misin?
KS KS Msc01 Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 138 11 Mayıs 2021 #12 Kyronex dedi: Evet bu şekilde ancak rapordan bir şey çıkmadı. Anti virüs, güvenlik duvarı varsa devre dışı bırakıp yama vs. varsa kaldırıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Antivirüs Windows Defender kullanıyorum o da 2-3 gündür kapalı. Yama da kullanmıyorum. Java ile alakalı bir sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi
Kyronex dedi: Evet bu şekilde ancak rapordan bir şey çıkmadı. Anti virüs, güvenlik duvarı varsa devre dışı bırakıp yama vs. varsa kaldırıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Antivirüs Windows Defender kullanıyorum o da 2-3 gündür kapalı. Yama da kullanmıyorum. Java ile alakalı bir sorun olabilir mi?
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 11 Mayıs 2021 #13 M.salih6734 dedi: Antivirüs Windows Defender kullanıyorum o da 2-3 gündür kapalı. Yama da kullanmıyorum. Java ile alakalı bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Silip yeniden kurmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
M.salih6734 dedi: Antivirüs Windows Defender kullanıyorum o da 2-3 gündür kapalı. Yama da kullanmıyorum. Java ile alakalı bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Silip yeniden kurmayı deneyebilirsin.
KS KS Msc01 Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 138 11 Mayıs 2021 #14 Kyronex dedi: Olabilir. Silip yeniden kurmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ilgilendiğiniz için sağ olun düzelirse haber veririm. Artı 0 Eksi
Kyronex dedi: Olabilir. Silip yeniden kurmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ilgilendiğiniz için sağ olun düzelirse haber veririm.
rosho Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 133 Çözümler 1 24 Temmuz 2022 #15 M.salih6734 dedi: Tamamdır ilgilendiğiniz için sağ olun düzelirse haber veririm. Genişletmek için tıkla... Hortlattığım için özür dilerim ancak aynı sorunun hiçbir şey açılmayan cinsini şuan ben yaşıyorum. İşe yaradı mı? Artı 0 Eksi
M.salih6734 dedi: Tamamdır ilgilendiğiniz için sağ olun düzelirse haber veririm. Genişletmek için tıkla... Hortlattığım için özür dilerim ancak aynı sorunun hiçbir şey açılmayan cinsini şuan ben yaşıyorum. İşe yaradı mı?