Age of Empires 1650 sistemde oynarken çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

serif61

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16384MB
Ekran kartı
NVİDİA GEFORCE GTX 1650
Anakart
EXCALİBUR G770
İşlemci
İntel Core i5 -9300H cpu @ 2.40Ghz (8 Cpus), 2.4 g
2 aydır oynuyorum bazen haftada 1 bazen günde bir oyun oynarken çöküyor. Oyun bu aralar günde 2'ye çıktı artık oynayamıyorum hem ben hem oynadığım kişiler mağdur oluyor bunu nasıl çözerim resim var ama buraya nasıl yüklerim?

2 aydır oynuyorum bazen haftada 1 bazen günde bir oyun oynarken çöküyor. Oyun bu aralar günde 2'ye çıktı artık oynayamıyorum hem ben hem oynadığım kişiler mağdur oluyor bunu nasıl çözerim resim var ama buraya nasıl yüklerim?
Altta görsel yükle seçeneği var oradan yükleyebilirsiniz. Çökmesine gelecek olursak güncellemeleri yaptınız mı ve ekran kartı güncel mi?

Dosya Ekleri

• IMG-20241003-WA0020.jpeg
    IMG-20241003-WA0020.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Görev yöneticisinde arka planı çok kullanan uygulamaları kapatın örnek: Xbox, Microsoft Edge, Google Chrome, Discord (çok kullanır)
Daha sonra başlat > ayarlar > sistem > hakkında(sistem bilgisi) > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş > performans > ayarlar a gidin. Açılan bölüm e en iyi performans için ayarla seçin. Not: Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt seçili olacak sonra tekrar girin olmaz ise buradayım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-05 213130.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-05 213130.png
    59,5 KB · Görüntüleme: 26
Görev yöneticisinde arka planı çok kullanan uygulamaları kapatın örnek: Xbox, Microsoft Edge, Google Chrome, Discord (çok kullanır)
Daha sonra başlat > ayarlar > sistem > hakkında(sistem bilgisi) > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş > performans > ayarlar a gidin. Açılan bölüm e en iyi performans için ayarla seçin. Not: Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt seçili olacak sonra tekrar girin olmaz ise buradayım.
Yaptım yine oldu aynı şey

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı