Çözüldü Age of Empires 2 "Fatal Error Storage Point" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mojoxax

Kilopat
Daha fazla  
2019-09-25_23-37-21.png

Böyle bir sorun almaktayım çözümü uzun süredir bulamadım bir çözüm tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Çözüm
Söz konusu klasör yerinde duruyor mu? Duruyorsa klasör adı "Program Dosyalari" mı?
Aynen duruyor fakat ikinci diskte durmakta oyun ana diskte durmadığı için mi sıkıntı çıkarıyor acaba diye düşünmekteyim
Söz konusu klasör yerinde duruyor mu? Duruyorsa klasör adı "Program Dosyalari" mı?
Evet sorunu bir şekilde çözdüm, oyun ikincil diskimdeydi windowsun kurulu olmuş olduğu diskimin içerisine aktardım oyunu ve sorun düzeldi çok garip. Yardımlarınız içiniz teşekkürler
Aynen duruyor fakat ikinci diskte durmakta oyun ana diskte durmadığı için mi sıkıntı çıkarıyor acaba diye düşünmekteyim
Evet sorunu bir şekilde çözdüm, oyun ikincil diskimdeydi windowsun kurulu olmuş olduğu diskimin içerisine aktardım oyunu ve sorun düzeldi çok garip. Yardımlarınız içiniz teşekkürler

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı