Save dosyanı yedekle her ihtimal için.Steam üzerinden yükledim Age of Empires 2 silip yüklesem kayıtlı oyun gider mi? Silip yükleme sebebim de oyunu yükledikten sonra bilgisayarda birkaç sorun yaşamam.
Save dosyanı yedekle her ihtimal için.
Buluta yükleniyor mu? Yoksa kayıt dosyanızı yedekleyin.
Programfiles x86> Steam> steamapps> common>Age2>SaveGame konumundaki ne varsa masaüstüne kopyala.Bilgisayarlarda yeniyim nasıl yedekleyebilirim?
Ve sorunu çözebilir mi?
Programfiles X86> steam> steamapps> common>age2>savegame konumundaki ne varsa masaüstüne kopyala.
kopyaladığınız dosyayı aynı yere atmakOyunu tekrar yükledikten sonra yapmam gereken bir şey var mi?
Kopyaladığınız dosyayı aynı yere atmak.
Şimdi bir şey diyemem. Cloud'u güncel olup oyunu sildiğimde savein kaybolduğu durumlar yaşadım.Gösterdiğiniz yerde save Game klasörü yok ama Steam kütüphanesinde oyuna tıkladığımda Cloud durumu güncel yazıyor yine de kopyalamama gerek var mı?
Şimdi bir şey diyemem. Cloud'u güncel olup oyunu sildiğimde savein kaybolduğu durumlar yaşadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.