Xbox Age of Empires 25th Anniversary Collection 272 TL

Evet oynanılıyor. Başka dezavantajı var mıdır bilemiyorum. Ek bilgi olarak Game Pass'e sahip bir arkadaşınız da size 272 TL'ye oyunu alıp hediye edebilir.
Teşekkür ederim. Game pass olan birisinin hediye edebilmesini bilmiyordum. Rica edebileceğim biri olsaydı kesinlikle değerlendirirdim.

Bu arada aldım paketi. Bence bir dakika bile düşünmeyin alın geçin. Bu fiyat akıl alır gibi değil.

Bu arada aldım paketi. Bence bir dakika bile düşünmeyin alın geçin. Bu fiyat akıl alır gibi değil.

Ben de alacağım yarın. İyi günlerde oynayın. Bir sorum olacak. Bazı kaynaklarda Steam gibi olmasa da başka kaynaklardan modlanabildiğini okumuştum. Hiç denediniz mi acaba?

İçinde bir atölye mevcut.

Dosya Ekleri

• AOE.jpg
    535,2 KB · Görüntüleme: 186
Ben de alacağım yarın. İyi günlerde oynayın. Bir sorum olacak. Bazı kaynaklarda Steam gibi olmasa da başka kaynaklardan modlanabildiğini okumuştum. Hiç denediniz mi acaba?

İçinde mod menüsü vardı ama hiç kullanmadım.

Çok güzel kampanya almayı düşündüğüm bir seri yalnız gamepass yok bende o biraz uğraştırır

Aldım ama çözemediğim bir durum var. bir oyunu seçip yükleyemiyor muyuz? 175gb indiriyor tek seferde.

Aldım ama çözemediğim bir durum var. bir oyunu seçip yükleyemiyor muyuz? 175gb indiriyor tek seferde.

Xbox uygulamasına girdikten sonra sol tarafta ' Kitaplığım ' var. Orada her oyun tek tek yüklenmeye hazır duruyor. 4K Texture falan mı seçtin ?

Xbox uygulamasına girdikten sonra sol tarafta ' Kitaplığım ' var. Orada her oyun tek tek yüklenmeye hazır duruyor. 4K Texture falan mı seçtin ?
Evet xbox'ta öyleymiş ben ms store'dan deniyordum. 4k texture seçeneğini göremedim ama 2k da açılıyor zaten otomatik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…