Age of Empires 3 "account login failed: 103 account disabled" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

kubilay00

Centipat
Öncelikle selamun aleyküm. İyi geceler diliyorum. 1 haftadır Age of Empires 3 oyunu ile ilgili sıkıntı çekiyorum. Oyunum Origin platformundan alınmış bir oyundur. Arkadaşımın hesabına giriş yapmaya çalışıyorum fakat oyuna girebiliyorum ama esoya bağlanmak istediğim zaman account login failed hatası alıyorum. İnternette baktım araştırdım fakat bununla ilgili bir çözüm yolu bulamadım. Arkadaşımın eso hesabıyla girmeye çalışıyorum ama yine aynı hatayı alıyorum fakat arkadaşımda bir sorun olmuyor. Sizlerden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Win 10 64 Bit.
  • i3 işlemci.
  • 4 GB RAM.
  • NVIDIA GeForce GT640 parçalarına sahibim.

Account disabled.png

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kişi aynı anda online olarak girilmiyordur belki. Ben sana alternatif söyliyeyim Gameranger ile oynayabilirsiniz şuan bile 70 kişi oynuyor oyunu. Her gece giriyorum ortalama 50-100 kişi online.

Tek sıkıntısı oyunu 1 saniye gecikme ile oynuyorsun ama oynatmayacak kadar da kötü değil oynanıyor.

Yarın rehberini paylaşacağım. Crack değil nasıl olsa moredatörler tarafından mevzu olmaz diye düşünüyorum. Dur etiketliyeyim eğer varsa bir sıkıntı olmadı buradan anlatayım.

@MF
@SideWinder
@Asım Demir

Sual > Age3 için sanal sunucu programı kurulum rehberi konusu açmak yasak mıdır?

malesef kendi hesabımı arkadaşıma verdiğim zaman o girebiliyor ama ben giremiyorum hiçbir şekilde originden bir hesap aldım kendime sıfırdan ama yine olmuyor malesef internette bir şekilde buldum da ip adresi bilgileri eksik hatası alıyorum türkçesi buymuş yani ne yapmam lazım lütfen yardım edin tek cevap ve güzel cevap alabildiğim forum burası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı