Deffizy Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 26 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar aşağıya görseli bırakacagım oyunda her yer siyah hiçbir şey göremiyorum. Bunun sebebi nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-02-26 181206.png 868,1 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar aşağıya görseli bırakacagım oyunda her yer siyah hiçbir şey göremiyorum. Bunun sebebi nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ryder Wilson T Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Deffizy dedi: Arkadaşlar aşağıya görseli bırakacagım oyunda her yer siyah hiçbir şey göremiyorum. Bunun sebebi nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede mevcut çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Deffizy dedi: Arkadaşlar aşağıya görseli bırakacagım oyunda her yer siyah hiçbir şey göremiyorum. Bunun sebebi nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede mevcut çözebildiniz mi?
bilgelik Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Mart 2025 #3 Ekran kartı ayarlarından olabilir ben Valorant için yaptığım ayar war thunderda oyunun bozulmasına neden oldu bir bak derim. Artı 0 Eksi
Ekran kartı ayarlarından olabilir ben Valorant için yaptığım ayar war thunderda oyunun bozulmasına neden oldu bir bak derim.