Age of Empires 3 Population Kaldırma

WraidTrouble

Centipat
Selam. Age of Empires 3'te Population'ı nasıl kaldırabilirim? Çünkü bayağı büyük ordu kurmak istiyorum.
sorun çözüldü arkadaşlar çözüldü olarak işaretliyebilirsiniz böyleymiş yapamayan arkadaşlar iyi okusun!

1. Age Of Empires III (3) kurulu olduğu klasöre gidin.Ardından data klasörüne girin.Yani ulaşılacak klasör aşağıdaki yol gibi olacaktır.C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Age of Empires III\data
  2. Düzenleyeceğimiz dosya data klasörü içindeki proto.xml dosyası. proto.xml dosyasını note defteri ile açın.
  3. Not defteri ile açtıktan sonra CTRL+F yaparak arama bölümüne gelin. Bölüme PopulationCount yazarak ilgili yazıya ulaşın. PopulationCount çıkartılan asker,işçi veya bomba atarların ne kadar popülasyon harcadığını yazan bölümdür.Biz buradaki sayıyı değiştirerek istediğimiz asker,işçi veya bomba atarlara ne kadar popülasyon harcamaları gerektiğine karar vereceğiz.
  4. Tüm PopulationCount değerlerini aynı anda değiştirmek için CTRL+Htuşlarına basın.
    1. Aranan kısma <PopulationCount>2 yazın ve Yeni Değer kısmına <PopulationCount>1 yazın.Bunun sonucunda tüm 2 değerleri 1 olarak değişecektir.
    2. Aranan kısma <PopulationCount>3 yazın ve Yeni Değer kısmına <PopulationCount>1 yazın.Bunun sonucunda tüm 3 değerleri 1 olarak değişecektir.
    3. Aranan kısma <PopulationCount>4 yazın ve Yeni Değer kısmına <PopulationCount>1 yazın.Bunun sonucunda tüm 4 değerleri 1 olarak değişecektir.
    4. Aranan kısma <PopulationCount>5 yazın ve Yeni Değer kısmına <PopulationCount>1 yazın.Bunun sonucunda tüm 5 değerleri 1 olarak değişecektir.
  5. Düzenleme işimiz bittiğinde promo.xml dosyasını kapatabilir ve yaptığımız değişiklikleri kaydedebiliriz.Bu işlemin ardından tüm asker,işçi ve bomba atarlar 1 popülasyon limiti harcar hale gelecektir.Bu şekilde 200 limitine ulaşmak bir hayli zorlaşacaktır.

İsteyenler popülasyonu Yeni Değer kısmına <PopulationCount>0 yazarak tamamen de kaldırabilir.Ancak ben gerçekçiliği biraz sağlamak için 1 değerini yazmayı tercih ediyorum :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı