A Asistol Hectopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #1 Steam'den almış olduğum Age of Empires 3 oyununu açtığımda ses geliyor fakat görüntü gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows 10 1709 güncel işletim sistemi kullanıyorum, driverların hepsi güncel. Ekran kartı 1050 Ti. Yardımcı olun lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2018
Steam'den almış olduğum Age of Empires 3 oyununu açtığımda ses geliyor fakat görüntü gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows 10 1709 güncel işletim sistemi kullanıyorum, driverların hepsi güncel. Ekran kartı 1050 Ti. Yardımcı olun lütfen.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Nisan 2018 #2 Beleger / My Games/ Age of Empires 3/ Kullanıcılar klasörüne girin. NewProfile> Sağ Tık> Birlikte Aç> Wordpad Bu ayarı bulun: Kod:Panoya kopyala <Setting Name="optiongrfxwindowmode"false Güncelleyin: Kod:Panoya kopyala <Setting Name="optiongrfxwindowmode">true Artı 0 Eksi
Beleger / My Games/ Age of Empires 3/ Kullanıcılar klasörüne girin. NewProfile> Sağ Tık> Birlikte Aç> Wordpad Bu ayarı bulun: Kod:Panoya kopyala <Setting Name="optiongrfxwindowmode"false Güncelleyin: Kod:Panoya kopyala <Setting Name="optiongrfxwindowmode">true