Çözüldü Age of Empires II DE siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Mehmetaliuygr

Femtopat
Yer
Bolu/Hatay
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Steam üzerinden Age of Empires II DE oyununu satın aldım. Oyuna giriyor fakat menüde siyah ekran çıkıyor ve açılmıyor ama arkaplanda müzikleri duyabiliyorum. İki şekilde oyuna girebildim. 1. ekran çözünürlüğünü 1920X1080'den 1024X768'e düşürerek 2. olarak GTX 1050 ekran kartını devre dışı bıraktığımda oyuna girdim ve siyah ekran çıkmadan oynayabildim. Laptopa format atıldı, atılmadan öncesinde veya sonrasında bir değişiklik yok. Sürücüler güncel, Windows güncel.

• 16 GB RAM
  • GTX 1050 4 GB ekran kartı
  • Intel i5 7th gen
  • 1TB HDD
  • Acer VX-15 bilgisayar DX12.
Cihaz adı laptop.
İşlemci Intel(r) Core(tm) i5-7300HQ CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz.
Takılı RAM 16, 0 GB (kullanılabilir: 15, 9 GB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Edisyon Windows 10 Home Single Language.
Sürüm 20H2.
Yüklenme tarihi ‎7.‎12.‎2020.

Çözüm
Recep Bey şöyle bir hata geldi dediğiniz programı indirince

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    9,1 KB · Görüntüleme: 153
Recep abi beta sürücü verdiği için oluyor bu. Eğer beta sürücü vermekte bir bildiği varsa şu rehbere bakarak sürücü imza gereksinimini kaldırıp öyle kurun.

Dalgınlığına gelip beta verdiyse de bunu kurabilirsiniz.

Ben bilerek beta sürücü verdiğini düşünüyorum, bulunsun diye yazdım yine de. Üstten imza doğrulamasını kapatıp beta sürücüyü kurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı