Age of Empires III Definitive Edition 15 Ekim'e Çıkıyor

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Çok oynama fırsatım olmasa da sevdiğim bir oyun Age of Empires 3. Yenilenmesi güzel oldu. AoM DE gelsin şimdi de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam çıktığında daha da düşer mi? Yoksa ön sipariş olunca daha mı indirimli oluyor?
Bilgim yok ama çıkışından sonra fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Horizon Zero Down'un fiyatı 77 TL'den 200-300'e çıkmıştı.

Bilgim yok ama çıkışından sonra fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Horizon Zero Down'un fiyatı 77 TL'den 200-300'e çıkmıştı.

32 TL fiyatı var. AOE 2 Definitive Edition 56 TL. Strateji oyunlarını yüksek fiyattan çıkaramazlar. Kimse almaz. Elbet bunun örnekleri var, mesela EA Games'in Red Alert 3 oyunu pahalıdır ancak kalitesi ve satış rakamları ortadadır. Horizon Zero Down'ın fiyatı, Türkiye'ye özel ucuzluğu fırsat bilip diğer ülkelerden Türkiye üzerinden oyun olan oyuncular yüzünden fırladı. Eğer onlar olmasaydı fiyat sabit kalırdı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı