Erkan Skywalker
Hectopat
İstersen Conquerors 1.5.1 indirebilirsin. 2.0 sürümünde baya bir hata vardı çünkü.Aynen hocam. Basınca klasörden çıkartmaya başlıyor.
İstersen Conquerors 1.5.1 indirebilirsin. 2.0 sürümünde baya bir hata vardı çünkü.Aynen hocam. Basınca klasörden çıkartmaya başlıyor.
Hocam klasöre mi çıkartıyoruzİstersen Conquerors 1.5.1 indirebilirsin. 2.0 sürümünde baya bir hata vardı çünkü.
Evet.Hocam klasöre mi çıkartıyoruz
Conquerers 2'de gerçekten fazla hata var. Şuanda da aktif olarak Conquerers 1.5.1 oynuyordum. Bu iletiyi gördüğüm zamanda Osmanlı ile Moskova'ya giriyordumConquerers 2.0 oynayabilirsiniz, YouTube'da Kerem Yılmaz kanalından moda ulaşabilirsiniz.
Conquerers 1.5.1'in grafiklerini beğenmediğim için ve orada kapitülasyon olmadığı için ben de 2.0 oynuyorum, buglar çok da rahatsız etmiyor beni.Conquerers 2'de gerçekten fazla hata var. Şuanda da aktif olarak Conquerers 1.5.1 oynuyordum. Bu iletiyi gördüğüm zamanda Osmanlı ile Moskova'ya giriyordum![]()
Kapitülasyon çok iyi bir sistem fakat v2.0 bugları yüzünden 2100 turluk save gitti.Conquerers 1.5.1'in grafiklerini beğenmediğim için ve orada kapitülasyon olmadığı için ben de 2.0 oynuyorum, buglar çok da rahatsız etmiyor beni.
Age of History 2 10 tldi 44 TL olmuş. Alınır mı?
Virüslü oluyor onlar bikere virüs inmişti çıkartırken hemen yok ettimİstersen Conquerors 1.5.1 indirebilirsin. 2.0 sürümünde baya bir hata vardı çünkü.
Nereden indirdin ve nasıl pat diye yok ettin?Virüslü oluyor onlar bikere virüs inmişti çıkartırken hemen yok ettim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.