Age of History 2 başka ülkede başlatıyor

wessy90

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Age of History 2'ye başladım. Oyunu ne zaman kaydedip çıksam, sonra Save'e girmeye çalışsam başka bir ülkede başlıyorum. Örneğin Türkiye, Ermenistan'ı falan kendime katıyorum. Oyunu kaydedip çıkıyorum. Save'e her girdiğimde başka bir ülkede başlıyorum. Oyunu kapayıp açınca yine aynı Save'e girince bu sefer yine başka bir ülke oluyorum. Bunun çözümü var mı? Ya da neden oluyor bilginiz var mı?

Oyunu Steam'den oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben Age of History 2'ye başladım. Oyunu ne zaman kaydedip çıksam, sonra Save'e girmeye çalışsam başka bir ülkede başlıyorum. Örneğin Türkiye, Ermenistan'ı falan kendime katıyorum. Oyunu kaydedip çıkıyorum. Save'e her girdiğimde başka bir ülkede başlıyorum. Oyunu kapayıp açınca yine aynı Save'e girince bu sefer yine başka bir ülke oluyorum. Bunun çözümü var mı? Ya da neden oluyor bilginiz var mı?

Conquerors modu kurdunuz mu ?

Conquerors 2.0 oynuyorsan onda bir bug var o yüzden oluyordur.

Merhaba; konu çok önceden açılmış ama farklı bir Save'e girip tekrar sizin bahsettiğiniz Türkiye senaryosuna girince düzeliyor hocam...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı