Emrullah1111 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 85 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 Age of History2'de büyük ülkelerle ittifak kuramıyorum. Görüş %100, nedeni nedir?
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #2 Emrullah1111 dedi: Age of History2'de büyük ülkelerle ittifak kuramıyorum. Görüş %100, nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... İttifak yaparken nelerin kaç puan etkilediği yazıyor. Ona göre bir yol çizebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Emrullah1111 dedi: Age of History2'de büyük ülkelerle ittifak kuramıyorum. Görüş %100, nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... İttifak yaparken nelerin kaç puan etkilediği yazıyor. Ona göre bir yol çizebilirsiniz.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 22 Ekim 2021 #3 Dostum senin gücün, o ülkeye uzaklığın, hükümet biçimin ve dostların ittifak olmak için gereken puanı düşürüyor. Artı 0 Eksi
Dostum senin gücün, o ülkeye uzaklığın, hükümet biçimin ve dostların ittifak olmak için gereken puanı düşürüyor.
KS KS Emrullah1111 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 85 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #4 ArdaFRKN dedi: Dostum senin gücün, o ülkeye uzaklığın, hükümet biçimin ve dostların ittifak olmak için gereken puanı düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Güç olarak 1. sıradayım. Artı 0 Eksi
ArdaFRKN dedi: Dostum senin gücün, o ülkeye uzaklığın, hükümet biçimin ve dostların ittifak olmak için gereken puanı düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Güç olarak 1. sıradayım.
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #5 Emrullah1111 dedi: Güç olarak 1. sıradayım. Genişletmek için tıkla... Hocam, oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #6 ArdaFRKN dedi: Dostum senin gücün, o ülkeye uzaklığın, hükümet biçimin ve dostların ittifak olmak için gereken puanı düşürüyor. Genişletmek için tıkla... O kadar ayrıntılı düşünmeye gerek yok buglarla dolu oyun zaten. Çok fazla tur atladıysan oyun buga girmiştir muhtemelen. Hersiti dedi: Hocam, oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal olup olmaması durumu değiştirmiyor modlu ise belki sorun olur o kadar. Artı 0 Eksi
ArdaFRKN dedi: Dostum senin gücün, o ülkeye uzaklığın, hükümet biçimin ve dostların ittifak olmak için gereken puanı düşürüyor. Genişletmek için tıkla... O kadar ayrıntılı düşünmeye gerek yok buglarla dolu oyun zaten. Çok fazla tur atladıysan oyun buga girmiştir muhtemelen. Hersiti dedi: Hocam, oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal olup olmaması durumu değiştirmiyor modlu ise belki sorun olur o kadar.
KS KS Emrullah1111 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 85 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #7 Hersiti dedi: Hocam, oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #8 gud dedi: O kadar ayrıntılı düşünmeye gerek yok buglarla dolu oyun zaten. Çok fazla tur atladıysan oyun buga girmiştir muhtemelen. Orijinal olup olmaması durumu değiştirmiyor modlu ise belki sorun olur o kadar. Genişletmek için tıkla... Oyunun korsan olması değiştiriyor. Ben de eskiden korsan oynarken böyle sorunlar yaşıyordum. Orijinaldeki sürümde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Emrullah1111 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam, save alıp yeniden girin ve bir daha deneyin. Artı 0 Eksi
gud dedi: O kadar ayrıntılı düşünmeye gerek yok buglarla dolu oyun zaten. Çok fazla tur atladıysan oyun buga girmiştir muhtemelen. Orijinal olup olmaması durumu değiştirmiyor modlu ise belki sorun olur o kadar. Genişletmek için tıkla... Oyunun korsan olması değiştiriyor. Ben de eskiden korsan oynarken böyle sorunlar yaşıyordum. Orijinaldeki sürümde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Emrullah1111 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam, save alıp yeniden girin ve bir daha deneyin.
KS KS Emrullah1111 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 85 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #9 gud dedi: O kadar ayrıntılı düşünmeye gerek yok buglarla dolu oyun zaten. Çok fazla tur atladıysan oyun buga girmiştir muhtemelen. Orijinal olup olmaması durumu değiştirmiyor modlu ise belki sorun olur o kadar. Genişletmek için tıkla... 1238 tur atladım. Hersiti dedi: Oyunun korsan olması değiştiriyor. Ben de eskiden korsan oynarken böyle sorunlar yaşıyordum. Orijinaldeki sürümde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Hocam, Save alıp yeniden girin ve bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama diğer o kadar da büyük olmayan ülkelerle ittifak olabiliyorum. Artı 0 Eksi
gud dedi: O kadar ayrıntılı düşünmeye gerek yok buglarla dolu oyun zaten. Çok fazla tur atladıysan oyun buga girmiştir muhtemelen. Orijinal olup olmaması durumu değiştirmiyor modlu ise belki sorun olur o kadar. Genişletmek için tıkla... 1238 tur atladım. Hersiti dedi: Oyunun korsan olması değiştiriyor. Ben de eskiden korsan oynarken böyle sorunlar yaşıyordum. Orijinaldeki sürümde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Hocam, Save alıp yeniden girin ve bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama diğer o kadar da büyük olmayan ülkelerle ittifak olabiliyorum.
gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #10 Hersiti dedi: Oyunun korsan olması değiştiriyor. Ben de eskiden korsan oynarken böyle sorunlar yaşıyordum. Orijinaldeki sürümde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Ben iki şekilde de sorun yaşamadım bilmiyorum aoh2 de öyle sorun yaşanmıyor fazla orjinalinde bile saçma buglar var. Artı 0 Eksi
Hersiti dedi: Oyunun korsan olması değiştiriyor. Ben de eskiden korsan oynarken böyle sorunlar yaşıyordum. Orijinaldeki sürümde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Ben iki şekilde de sorun yaşamadım bilmiyorum aoh2 de öyle sorun yaşanmıyor fazla orjinalinde bile saçma buglar var.