Age of History 2 harika ekleme var mı?

Hocam durduk yere fareyi hareket ettirmeyince ekranda beyaz karıncalaşma oluyor.

Hocam bende öyle bir sorun yok.
Hocam nasıl eklenebiliyor söyleyebilir misiniz?

Hocam dediğim gibi direk olarak başlıklarda veya içeriklerde belirtmedikleri için bulamadım ancak ünlü modlar yapanlar bir sürü özellik ekliyor onlara bir bakmanızı öneririm.

O kadar bende bilmiyorum ama böyle yapılıyor.

Çözdüm hocam şu an çözümünü yazıyordum.
Çözdüm hocalarım. Eklemek isteyenler varsa şunları yapmalısınız:
Öncelikle eklemek istediğiniz sembol veya harikanın fotoğrafının PNG halini indirin (PNG bulamazsanız buradan fotoğrafı PNG hale kolayca geçirebilirsiniz).sonra sembolün büyüklüğünü paint vb. programlardan değiştirin (ne kadar küçük yapmak istiyorsanız o kadar yapın.). Ardından fotoğrafı oyun dosyalarına gelip Map'e basıp hangi haritaya eklemek istediğinizi seçin. Klasör isimlerine baktığınızda wonders diye bir klasör göreceksiniz. İmage'in içine girin ve resimi atın. Geldik son adıma, wonders. JSON dosyasını birlikte aç'a tıklayın not defterini seçin. Diğer harikalardan birinin yazısını kopyalayıp, bir harikanın altına yazın (seçeceğiniz harika pek önemli değil ama sakın başka bir harikanın yazısının içine yapıştırmayın yoksa o harika bozulur.).harikanın ismini isim kısmına, ne zaman yapıldığını Sinceyear'a yazın (wiki kısmı pek önemli değil istiyosanız yazmayın). Ardından konumunu (yani X ve Y yazanları) değiştirin ben bulamadım öyle yaptım yani o yüzden kopyalarken ona yakın olan bir harikayı kopyalayın. Kolaylık olsun size X i arttırırsanız biraz sağa gidecektir azaltısanız sola gidecektir. Y'yi artırırsanız aşağıya gidecektir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı