Age of History 2 mi Hearts of Iron 4 mü?

Tobik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Steam'de 15 TL bakiyem bulunmakta. Bu iki oyununda türü birbirine aynı ve indirimdeler. İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım, hangisi daha güzel bir oyundur? Deneyimi olan arkadaşlar söylerse iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun türü aynı olsa da aralarında çok fark var. Daha önce strateji oyunu oynamadıysanız Age of History ile başlayabilirsiniz. Tecrübeniz varsa Age of History size çok basit gelecektir, o halde de Hearts of Iron 4 daha iyi bir tercih olur.

Age Of History 2 ben çok oynamıştım. Crack olarak oynadığımı var sayarsak en azından 300-500 saatim rahat vardır. Bir zamandan sonra sıkıyor. Mod yok, bir şey yok. Toplasan 20 senaryo var. Günde 4 saat oynasan 2-3 ayda tüm senaryoları bitirirsin. Sistemin yetiyorsa HOI4 daha iyi. AOH2 daha kolay bir oyun. HOI4 daha karmaşık ve HOI4'de DLC olmadan fazla zevk alamıyorsun.

Merhaba Steam'de 15 TL bakiyem bulunmakta. Bu iki oyununda türü birbirine aynı ve indirimdeler. İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım, hangisi daha güzel bir oyundur? Deneyimi olan arkadaşlar söylerse iyi olur.
HOI4 daha iyi ama öğrenmesi daha zor bir oyundur. Age Of History 2 daha basit ve öğrenmesi kolay bir oyundur. Gerçekçilik istiyorsan HOI4 kolaylık istiyorsan AOH2 bence. Ama HOI4 kesinlikle çok daha iyidir.

AOH2 ile bugün tanıştım, 3-4 saat oynadım ardından sıktı oyun. Kendini çok tekrarlıyor, ama oynanır güzel oyun. Sistemim yetmediği için HOI4 hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.

Aoh 2 de 1500 saatim var ben çok güzel HOI4 al en kötü Bloody europe modunu ücretsiz indir ikisini de tek oyun fiyatına kullan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı