T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Arkadaşımla Age of History multiplayer oynamak istiyorum. Nasıl oynayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2023
Bilgehan Melik Ünal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #2 sorgucu06 dedi: Arkadaşımla Age of History multiplayer oynamak istiyorum. Nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Oynayamazsın yan yana olmanız gerek. Artı -1 Eksi
sorgucu06 dedi: Arkadaşımla Age of History multiplayer oynamak istiyorum. Nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Oynayamazsın yan yana olmanız gerek.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 Hocam Steam'den arkadaşınız birlikte oynama daveti atıp split screen açıp o şekilde oynayabilirsiniz ama her zaman işe yaramıyor maalesef. Artı -1 Eksi
Hocam Steam'den arkadaşınız birlikte oynama daveti atıp split screen açıp o şekilde oynayabilirsiniz ama her zaman işe yaramıyor maalesef.
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 28 Haziran 2023 #4 Any Desk uygulaması üzerinden sanki yan yanaymış gibi oynayabilirsiniz. Kerem Yılmaz ve Eren Ceylan öyle oynamışlardı birkaç seri. Artı 0 Eksi
Any Desk uygulaması üzerinden sanki yan yanaymış gibi oynayabilirsiniz. Kerem Yılmaz ve Eren Ceylan öyle oynamışlardı birkaç seri.