Age of History 2 nasıl hızlı yatırım yapılır?

Miricom

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Aoh 2 de güçsüz bir devletle oynarken yatırım ve mallar yatırımı gerçekleştiriyorum. Fakat ben bunları yaparken neredeyse 1000 tur atlamış oluyorum. Oyun 10.000 turdan sonra çökmeye başlıyor bende. Bunu daha hızlı yapma yöntemi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Aoh 2 de güçsüz bir devletle oynarken yatırım ve mallar yatırımı gerçekleştiriyorum. Fakat ben bunları yaparken neredeyse 1000 tur atlamış oluyorum. Oyun 10.000 turdan sonra çökmeye başlıyor bende. Bunu daha hızlı yapma yöntemi var mıdır?
Fetih yapmak varken 1000 tur yatırım yapmak çok saçma zaten ülkeniz güçsüzse büyüme oranı düşük olduğu için güçsüzdür istediğiniz kadar yatırım yapın bir noktaya kadar gelişebilir sadece.

Fetih yapmak varken 1000 tur yatırım yapmak çok saçma zaten ülkeniz güçsüzse büyüme oranı düşük olduğu için güçsüzdür istediğiniz kadar yatırım yapın bir noktaya kadar gelişebilir sadece.
Hocam Andorra gibi bir devletten bahsediyorum adamların böyle coğrafyası var.
1724502467303.png

Hocam Andorra gibi bir devletten bahsediyorum adamların böyle coğrafyası var.Eki Görüntüle 2292800
İspanya'dan veya Fransa'dan askeri erişim izni alıp basabildiğin kadar ordu basıp bir yeri fethetmek daha mantıklı. Nereye kadar yatırım yapacaksın? O coğrafyadan çıkmak istiyorsan ikisinden biriyle savaşacaksın. Sadece yatırım yaparsan bu imkansız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı