Age of History 2 nasıl oynanılıyor?

Hocam oyunda 200+ Saatim var bir sürü detayı var aslında incelediğiniz zaman veya modlu oynadığınız zaman. Eğer girceksiniz liman yapcaksınız oranını yükseltceksiniz daha fazla asker basmak için yeni feth ettiğiniz şehirlere tek tek nüfus arttırmak için binalar inşa etceksiniz ondan böyle onlarca detay sayabilirim. Ekonomiyi ayarlerken nüfusla eş değer olmasına özen gösterceksiniz gibi gibi.
Bunlar detay değil ki. Oyun çok kolay.

Oyunda 200 den fazla saatim var, uğraşıp tüm başarımlarını aldım. Oyun gayet basit bir oyun, ustalaşmak diye bir şey yok zaten. 40 saat oynayan birisi Lüksemburg'la bile Dünya fethi yapabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,4 MB · Görüntüleme: 35
Oyunda 200 den fazla saatim var, uğraşıp tüm başarımlarını aldım. Oyun gayet basit bir oyun, ustalaşmak diye bir şey yok zaten. 40 saat oynayan birisi Lüksemburg'la bile Dünya fethi yapabilir.
Hocam ustalaşmak diye birşey yoksa kerem yılmaz ile oyunu 40 saat oynayan bir kişinin oyun bilgisi aynı oluyor buda mümkün değil.

Coğu videoları izledim anlamadım. Kısaca özet ya da en iyi anlatan videonun linkini atar mısınız?

Asker basıp haritayı boyama oyunu hocam. Sezer akkaya veya kerem yılmaz izleyebilirsiniz. Ekonominize göre asker basıp savaş açıyorsunuz, fetih edip asimile ediyorsunuz. Oyunda siyaset diye bir şey yok her ülke kafasına göre savaş açıyor. Her tur tuşa basarak ilişki geliştiriyorsunuz diğer devletlerle. Oyunda savaş mekaniği çok az hatta yok bile. Sadece sayı kapıştırıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı