Age of History 2 nasıl oynanır?

Schwagos

Hectopat
Merhaba Age of History 2 oynuyorum bayağı bir uğraştım ama savaşları hep kaybettim. Osmanlı ile oynadım bol bol asker ürettim yatırım yaptım çoğu yere kule, kale çiftlik vs. yaptım hakimiyeti elimde olan çoğu yerde 500-600, daha fazla yatırım yaptığım yerlerde 1000-1200 civarı asker vardı fakat askeri az olan ve Osmanlı topraklarına girmiş bir ülkeye savaş açtım toprakları küçüktü ve askerleri de azdı. Asker olarak onlardan çok daha üstün olmama rağmen çok kolay çoğu toprağı aldılar. Askerleri 250 gözüküyordu onları yendik başarıyla ama sonra birden başka askerler de çıktı gözükmemesine rağmen. Sonra da Bizans girdi işin içine onlar da fethetti bir anda her yeri belki de sadece asker bastığım için de olabilir bu şey. Oyunun mantığını hiç anlamadım gelirim de çok az oluyor son olarak da direkt diplomasiden topraklarına tıklayıp savaş açtım acaba konumlandırmam mı lazımdı? Öneriniz var mı? Şunu yap daha iyi olur gibi. Benim de bazı sorularım var şu şekilde: Gelirim nasıl artar? Savaşları nasıl kazanabilirim? Teşekkür ederim şimdiden. Rehber öneriniz de varsa yapabilirsiniz ilk defa strateji oyunu oynuyorum bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı