Merhaba arkadaşlar, Age of History 2 yani (aoh2)'de Türkiye'yi geliştiriyorum fakat bir süre sonra ülke düşüşe geçmeye başladı. Ülkeyi nasıl toparlarım? Yardımcı olursanız sevinirim. Sol üstte Bosna Hersek vardı bana savaş açınca onları da yedim.
Orduları ikmal kampı olan bir düzlüğe götürürseniz orduya ayırdığınız para azalacaktır ama şimdilik terhis etmeniz daha iyi olur. Bu arada teknolojik araştırmalar yapıp ordu bakımına birkaç teknoloji puanı daha vermelisiniz.F1'de 52 bin ordu var hocam.
Başka bir ülkenin siz Irak ile savaşırken size saldırmayacağından eminseniz Irak'ı alıp silebilirsiniz askerleri.Hocam Irak'ı alıp mı salayım yoksa hemen gitsinler mi?
İran gözüme çok parlıyor da miğdeme sığmaz Ankara'ya gelir gibi hissediyorum.
Barış yap onlarla öyle sil bence ekonomi zamanla düzeliyor zaten.Hocam Irak'ı alıp mı salayım yoksa hemen gitsinler mi?
komşu ülkelerle barış imzalayıp saldırabilirsiniz.Hocam Irak'ı alıp mı salayım yoksa hemen gitsinler mi?
Çok borçlanırsanız sonradan hazinenizi toparlamanız mümkün olmaz. Direk dağıtın çünkü orduya para harcadığınız için nüfus yatırımları duruyor ve ülke batağa sürükleniyor.Hocam Irak'ı alıp mı salayım yoksa hemen gitsinler mi?
Komşu ülkelerle barış imzalayıp saldırabilirsiniz.
Savaş yorgunluğundan yüzündendir.Hocam Arjantin geldi şimdi Azerbaycan ve Bulgaristan'daki asiler ülkeye saldırıyor![]()
fethettiğiniz yerleri asimile edin yoksa isyan çıkar.Hocam Arjantin geldi şimdi Azerbaycan ve Bulgaristan'daki asiler ülkeye saldırıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.