Age of History 2'de Rusya nasıl fethedilir?

342524

Hectopat
Makaleler
3
Rusya bana savaş açtı. Aşırı güçlü ve toprakları çok geniş. Rusya'yı fethetmek için taktik verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi tarihteki Rusya? Bu arada bir taktik vereyim :) Rusya'ya sınırı olan devletlere az miktarda para teklif ederek karşılığında savaş açtırabilirsiniz, tabii güçlü olan devletlere. Oyundaki efsanevi zorluk bile zorlamıyor artık beni, yıllardır oynuyorum :)

Hangi tarihteki Rusya? Bu arada bir taktik vereyim :) Rusya'ya sınırı olan devletlere az miktarda para teklif ederek karşılığında savaş açtırabilirsiniz, tabii güçlü olan devletlere. Oyundaki efsanevi zorluk bile zorlamıyor artık beni, yıllardır oynuyorum :)
Cidden hocam. Şu efsanevi zorluk bile çok kolay olmaya başladı.

Modern dünya rusyası. Çin ile dost medeniyetim.

Modern dünya Rusya'sı. Çin ile dost medeniyetim.

Dost olma olmama gibi bir durum yok hocam, ticaret yapacaksınız sadece :) Siz para vereceksiniz az bir şey, karşılığında savaş açmasını isteyeceksiniz, kabul ediyorlar zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı