Age of History 3 6.49 Dolara değer mi?

Oyunu deneyimlediğinizi hiç zannetmiyorum çünkü mesajlarınızda inatla sayı savaştırma oyunu diyorsunuz.

Sayı savaştırma oyunu çünkü.

Peki oyunu oynayınca tekrar gelin sizinle o zaman konuşmaya devam edelim siz lütfen gidip förbır izlemeye devam edin.

Peki oyunu oynayınca tekrar gelin sizinle o zaman konuşmaya devam edelim siz lütfen gidip förbır izlemeye devam edin.
Oynadım. Paradox oyunlarını kendi çapında basitleştirip, kolaylaştırıp bir oyun sunmuşlar sizlere. Altı üstü 20-25 dolar gibi fiyatlara EU4'ü ve gerekli dlc lere sahip olabilyiosunuz. Size en kötü 1000 saat oynanış sunan bir oyun için bu fiyatlar hiçbir şey.

Normalde sizinle bir daha muhattap olmayacaktım fakat merak ettim Vanilla halı 30 dolara satılan EU4'e nasıl gereken tüm DLC'lerle(bir DLC bile eksik olunca oyun keyfi -30 yiyor) beraber 25 dolara nasıl sahip oldunuz?

Ne oynadığının farkında olmayan çocuklara bir şey anlatacak değilim. Kale sistemi kuşatmadan ibaret olan bir oyun hakkında daha fazla konuşmayacağım

Sizin yaşınızda birçok kişiye bizzat ilk bilgisayarını ben topladım yine bir şey bilmeden tahmini yorum yapıyorsunuz.

Kış indirimlerine bir kaç ay, güz indirimlerine sadece 20 gün kaldı. Bu aralarda sürekli paradox oyunları indirime girer.

Oyunuda %50 indirim ile 15 dolar yapalım DLC içinde %50 indirim sayalım 112.8 dolar eşittir 127.8 dolar lütfen 50 dolara kadar bile olsa bu saydıklarımın tamamını bulun size söz veriyorum bütün DLC'lerle beraber size ve 1 tanıdığınıza oyunu hediye edeceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-12-13-06-39-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…