Age of History 3 6.49 Dolara değer mi?

Hocam siz oyunu oynadığınıza emin misiniz? Zar atma şekliyle savaş açma AoH3'te yok. Kalelerin de işlevi kuşatma süresini uzatmak.

Oyunu oynamadığı zaten bütün konuşmalarından belli hocam kendi çapında boş yapıyor indirimsiz DLC'lerle beraber 280 dolar olan oyunu 6.50 dolarlık oyunla kıyaslıyor.

Hocam siz oyunu oynadığınıza emin misiniz? Zar atma şekliyle savaş açma AoH3'te yok. Kalelerin de işlevi kuşatma süresini uzatmak.
Savaş açma değil. Orduların birbiriyle savaşırken şans durumlarını belirleyen şey zar atma stili, benzeri bir sistemle belirleniyor. Kısacası sayıların nasıl savaşacağını zar belirliyor.

Savaş açma değil. Orduların birbiriyle savaşırken şans durumlarını belirleyen şey zar atma stili, benzeri bir sistemle belirleniyor. Kısacası sayıların nasıl savaşacağını zar belirliyor.

Sayıyla falan alakası yok ve oyunu oyna 50.000 kişilik bir birimle şu an çok rahat rakiplerin 120-130.000 kişilik ordularını indirebiliyorum oyunu oynamadığını itiraf et ve kes sesini artık 5 yaşındaki yeğenim gibi sabahtan beri burada kaç kişi anlattık hala ısrar ediyorsun bilmediğin konuda zar falan yok oyunda sen tank kullanıyorsan ve rakibin senin üzerine atlılarla geliyorsa sen kazanırsın oyunda artık teknoloji ağacı, generaller, askeri okullar, miraslar, avantajlar, hükümetler, ve onlarca bina var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalelerin işlevi dahi yok derken? Förbır izleyip geldiniz galiba o savaş sistemi AoH2'de idi şu anda generalleriniz okullarınız mirasınızı nereye harcadığınız ve ordunuzdaki birimler çok önemli lütfen oynadığınız bir oyun hakkında bir daha yorum yapmayın.
Dostum senin Förbır'la özel bir sorunun mu var? Adam oyunu bir Grand Strategy oyuncusu olarak incelemiş ve yorumunu yapmış, Förbır'ı buraya katmanın ne mânâsı var? HOI3'ten beri Hearts of Iron oynuyorum yaklaşık 200 saat de Eu4 ve Ck3'üm var. AoH 2 ve 3 bu oyunların basitleştirilmiş hali. Ve bu oyunu bu yüzden eleştirecek değilim çünkü yöneldiği yön bu ve stratejiden ziyade daha casual oyunculara hitap ediyor ve bir strateji oyununa göre daha basit.

Kalelerin işlevi dahi yok derken? Förbır izleyip geldiniz galiba o savaş sistemi AoH2'de idi şu anda generalleriniz okullarınız mirasınızı nereye harcadığınız ve ordunuzdaki birimler çok önemli lütfen oynadığınız bir oyun hakkında bir daha yorum yapmayın.

Kardeşim, oyunu savunuyorsun tamam ama tanımadığın daha önce görmediğin izlemediğin bir içerik üreticisi hakkında onunla ilgili bilgin dahi yokken ileri geri konuşman hiç etik değil. Kaldı ki AoH3'te sen askerlerinin işlevini ve nasıl kullanacağını ayarlayabiliyor musun? Savaşın kaderi, askerlerin stat gücüne göre mi bağlı ya da bu tür oyunlar sana göre harita boyama gibi mi geliyor? Dediğim gibi içerik üreticisi hakkında bir bilgin olmadan insanların günahını almaman senin için daha iyi.

Kardeşim, oyunu savunuyorsun tamam ama tanımadığın daha önce görmediğin izlemediğin bir içerik üreticisi hakkında onunla ilgili bilgin dahi yokken ileri geri konuşman hiç etik değil. Kaldı ki AoH3'te sen askerlerinin işlevini ve nasıl kullanacağını ayarlayabiliyor musun? Savaşın kaderi, askerlerin stat gücüne göre mi bağlı ya da bu tür oyunlar sana göre harita boyama gibi mi geliyor? Dediğim gibi içerik üreticisi hakkında bir bilgin olmadan insanların günahını almaman senin için daha iyi.
Bencede çok haklısın.

Daha önce hiç eu4 oynadın mı? sadece eu4 de 160 saatim var. Age of history 2 de 172 saatim var. Age of history 3 de şu ana kadar 86 saatim var. AOH-3 eu4'ün basitleştirilmiş halidir.
1- Hala çok eksiği var şu an modlar ile bunları düzeltiyorum ama modlar oyunun kusurunu gizlememeli. Ek içerik oluşturmalı.
2- Eu4 de kalelerin önemi çok fazla fakat Aoh-3 te sadece kuşatma süresini artırıyor. eu4 de bazı kuşatmalar 2 yıl bile sürerken ve senin arkasına sarkmanı engellerken bu oyunda böyle bir özelliği yok.
3- Vasalların nasıl başka devletlerle ittifak kurabiliyor. Ve vasalın nasıl oluyor senin savasına katılmam diyebiliyor. Sence bu işte bir sorun yok mu?
4- En fazla 30-40 yıl zorlanıyorsun sonra oyun artık aşırı kolay oluyor. Paran ve kültürel miras boş boş birikiyor.
5- Altyapı basmak çok zor. Neden toplu başamıyoruz?
Bunlar sadece bazıları daha bu listeyi uzatırdım ama gerek yok. Förbır videosunda 100 % haklı. Dışarıdan gözle çok iyi inceleme yapmış ve eleştirileri yerinde. .Yapay zeka iyi değil. Zaten en geç 80 sene sonra (küçük bir devletler için geçerli) ekonomik olarak en kötü senaryoda orta ülkeye yükseliyorsun. İkmal sistemi yok bir bölgede nasıl 300k asker tutabilirsin ve ordu limitini aştığında sadece 2x fiyata basıyorsun o kadar . başka bir eksisi yok. Yani ekonomin iyi ise o limiti yok ediyor. Ve aşırı güçlenmenin önüne engel olcak bir mekanik değil. hangi bölge ya da şehir kaldırır 1500lerde 300k askeri?

Sana tavsiyem önce eu4 oyna sonra aoh-3 oyna aradaki farkı görceksin.

2017'den beri förbır izliyorum hala abonesiyim.

Dostum senin förbır'la özel bir sorunun mu var? Adam oyunu bir Grand strategy oyuncusu olarak incelemiş ve yorumunu yapmış, förbır'ı buraya katmanın ne mânâsı var? HOi3'ten beri Hearts of Iron oynuyorum yaklaşık 200 saat de EU4 ve CK3'üm var. AoH 2 ve 3 bu oyunların basitleştirilmiş hali. Ve bu oyunu bu yüzden eleştirecek değilim çünkü yöneldiği yön bu ve stratejiden ziyade daha casual oyunculara hitap ediyor ve bir strateji oyununa göre daha basit.

Sana katılıyorum ama förbır ile bir sorunum yok çocuk videoda anlatılan her şeyi birebir söylediği için bunu söyledim.

Daha önce hiç EU4 oynadın mı? Sadece EU4 de 160 saatim var. Age of History 2 de 172 saatim var. Age of History 3 de şu ana kadar 86 saatim var. AoH-3 EU4'ün basitleştirilmiş halidir.
1- hala çok eksiği var şu an modlar ile bunları düzeltiyorum ama modlar oyunun kusurunu gizlememeli. Ek içerik oluşturmalı.
2- EU4 de kalelerin önemi çok fazla fakat AoH-3'te sadece kuşatma süresini artırıyor. EU4 de bazı kuşatmalar 2 yıl bile sürerken ve senin arkasına sarkmanı engellerken bu oyunda böyle bir özelliği yok.
3- vasalların nasıl başka devletlerle ittifak kurabiliyor. Ve vasalın nasıl oluyor senin savasına katılmam diyebiliyor. Sence bu işte bir sorun yok mu?
4- en fazla 30-40 yıl zorlanıyorsun sonra oyun artık aşırı kolay oluyor. Paran ve kültürel miras boş boş birikiyor.
5- altyapı basmak çok zor. Neden toplu başamıyoruz?
Bunlar sadece bazıları daha bu listeyi uzatırdım ama gerek yok. Förbır videosunda 100 % haklı. Dışarıdan gözle çok iyi inceleme yapmış ve eleştirileri yerinde. Yapay zeka iyi değil. Zaten en geç 80 sene sonra (küçük bir devletler için geçerli) ekonomik olarak en kötü senaryoda orta ülkeye yükseliyorsun. İkmal sistemi yok bir bölgede nasıl 300k asker tutabilirsin ve ordu limitini aştığında sadece 2X fiyata basıyorsun o kadar. Başka bir eksisi yok. Yani ekonomin iyi ise o limiti yok ediyor. Ve aşırı güçlenmenin önüne engel olacak bir mekanik değil. Hangi bölge ya da şehir kaldırır 1500'lerde 300k askeri?

Sana tavsiyem önce EU4 oyna sonra AoH-3 oyna aradaki farkı görceksin.

EU4 oynadım çok severim hala oynuyorum dedikleriniz doğru ama 6.49 dolar olan bir oyunu DLC'lerle 280 dolar olan oyunla kıyaslamak ne kadar doğru.

Son düzenleme:
2017'den beri förbır izliyorum hala abonesiyim.

Sana katılıyorum ama förbır ile bir sorunum yok çocuk videoda anlatılan her şeyi birebir söylediği için bunu söyledim.

EU4 oynadım çok severim hala oynuyorum dedikleriniz doğru ama 6.49 dolar olan bir oyunu DLC'lerle 280 dolar olan oyunla kıyaslamak ne kadar doğru.
Aynı şeyleri söylemem, aynı eksikleri görebildiğimiz içindir. Zaten bu söylenenlere katılıyor, aynı düşünüyorsan eğer neden bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun?

Daha önce hiç EU4 oynadın mı? Sadece EU4 de 160 saatim var. Age of History 2 de 172 saatim var. Age of History 3 de şu ana kadar 86 saatim var. AoH-3 EU4'ün basitleştirilmiş halidir.
1- hala çok eksiği var şu an modlar ile bunları düzeltiyorum ama modlar oyunun kusurunu gizlememeli. Ek içerik oluşturmalı.
2- EU4 de kalelerin önemi çok fazla fakat AoH-3'te sadece kuşatma süresini artırıyor. EU4 de bazı kuşatmalar 2 yıl bile sürerken ve senin arkasına sarkmanı engellerken bu oyunda böyle bir özelliği yok.
3- vasalların nasıl başka devletlerle ittifak kurabiliyor. Ve vasalın nasıl oluyor senin savasına katılmam diyebiliyor. Sence bu işte bir sorun yok mu?
4- en fazla 30-40 yıl zorlanıyorsun sonra oyun artık aşırı kolay oluyor. Paran ve kültürel miras boş boş birikiyor.
5- altyapı basmak çok zor. Neden toplu başamıyoruz?
Bunlar sadece bazıları daha bu listeyi uzatırdım ama gerek yok. Förbır videosunda 100 % haklı. Dışarıdan gözle çok iyi inceleme yapmış ve eleştirileri yerinde. Yapay zeka iyi değil. Zaten en geç 80 sene sonra (küçük bir devletler için geçerli) ekonomik olarak en kötü senaryoda orta ülkeye yükseliyorsun. İkmal sistemi yok bir bölgede nasıl 300k asker tutabilirsin ve ordu limitini aştığında sadece 2X fiyata basıyorsun o kadar. Başka bir eksisi yok. Yani ekonomin iyi ise o limiti yok ediyor. Ve aşırı güçlenmenin önüne engel olacak bir mekanik değil. Hangi bölge ya da şehir kaldırır 1500'lerde 300k askeri?

Sana tavsiyem önce EU4 oyna sonra AoH-3 oyna aradaki farkı görceksin.

Abi ben anlamıyorum, şirketin yaptığı oyunla 1 adamın yaptığı oyunu kıyaslayan var mı, harbi? Ayrıca AoH3 başlangıç için iyidir. Kötü olsa açgözlü Paradox bu oyunu almaya kalkmazdı. İyi ki de almadı diyorum. 1 tane adam elinden geldiğince yapmaya çalışmış, elbette EU4 gibi olmaz. Bunu bile bile hala oyun kıyaslamak tamamen boş iş. Şirket yapımı oyun ile 1 adamın yaptığı oyunu kıyaslamayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı