Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 10 Nisan 2025 #11 Diamant dedi: 2. oyun çok basit ve kötüydü. Ama bu ona göre çok daha iyi. Biraz HOI4'e benzemiş oynayış. Genişletmek için tıkla... Hocam neresi benzemiş tam olarak bende oynadım da yani.
Diamant dedi: 2. oyun çok basit ve kötüydü. Ama bu ona göre çok daha iyi. Biraz HOI4'e benzemiş oynayış. Genişletmek için tıkla... Hocam neresi benzemiş tam olarak bende oynadım da yani.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #12 Çok buglar varmış yeni diye öyle bir şey var mı cidden?
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 587 Çözümler 7 10 Nisan 2025 #13 Katalonyayaslm dedi: Hocam EU4 ile alakası yok bence AoH serisi. EU4 şahsen HOI4 basit versiyonu gibi. Genişletmek için tıkla... EU4 nasıl HOI4 basit versiyonu hocam? EU4 HOI'ye göre daha detaylı ve bence daha iyi bir oyun.
Katalonyayaslm dedi: Hocam EU4 ile alakası yok bence AoH serisi. EU4 şahsen HOI4 basit versiyonu gibi. Genişletmek için tıkla... EU4 nasıl HOI4 basit versiyonu hocam? EU4 HOI'ye göre daha detaylı ve bence daha iyi bir oyun.
eymensahin.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 914 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #14 Eymenbabapiro dedi: Ben AOH3 ü fakir işi EU4 olarak görüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 300 saatim var bi oynadım cidden dediğiniz gibi
Eymenbabapiro dedi: Ben AOH3 ü fakir işi EU4 olarak görüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 300 saatim var bi oynadım cidden dediğiniz gibi
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.048 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #15 Katalonyayaslm dedi: Hocam neresi benzemiş tam olarak bende oynadım da yani. Genişletmek için tıkla... Biraz diye belirttim zaten. Tur sistemi kalktığı için öyle dedim. Yoksa HOI4'ün yanından geçemez.
Katalonyayaslm dedi: Hocam neresi benzemiş tam olarak bende oynadım da yani. Genişletmek için tıkla... Biraz diye belirttim zaten. Tur sistemi kalktığı için öyle dedim. Yoksa HOI4'ün yanından geçemez.
TheBandLords Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 349 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #16 Katalonyayaslm dedi: Hocam EU4 ile alakası yok bence AoH serisi. EU4 şahsen HOI4 basit versiyonu gibi. Genişletmek için tıkla... Mesajımda dediğim gibi. AOH serisi kesinlikle fakirler için EU4.
Katalonyayaslm dedi: Hocam EU4 ile alakası yok bence AoH serisi. EU4 şahsen HOI4 basit versiyonu gibi. Genişletmek için tıkla... Mesajımda dediğim gibi. AOH serisi kesinlikle fakirler için EU4.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 10 Nisan 2025 #17 konichiwas dedi: EU4 nasıl HOI4 basit versiyonu hocam? EU4 HOI'ye göre daha detaylı ve bence daha iyi bir oyun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o zaman bende anormallik var EU4 çok basit geliyor bana. Diamant dedi: Biraz diye belirttim zaten. Tur sistemi kalktığı için öyle dedim. Yoksa HOI4'ün yanından geçemez. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben yanlış anladım kusura bakma. Eymenbabapiro dedi: Mesajımda dediğim gibi. AoH serisi kesinlikle fakirler için EU4. Genişletmek için tıkla... Yok hocam fakir için değil de seriyi sevenler için diyelim.
konichiwas dedi: EU4 nasıl HOI4 basit versiyonu hocam? EU4 HOI'ye göre daha detaylı ve bence daha iyi bir oyun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o zaman bende anormallik var EU4 çok basit geliyor bana. Diamant dedi: Biraz diye belirttim zaten. Tur sistemi kalktığı için öyle dedim. Yoksa HOI4'ün yanından geçemez. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben yanlış anladım kusura bakma. Eymenbabapiro dedi: Mesajımda dediğim gibi. AoH serisi kesinlikle fakirler için EU4. Genişletmek için tıkla... Yok hocam fakir için değil de seriyi sevenler için diyelim.
sekoxo Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #18 Alınır birde ittifak ülar için mod kurarsan çok iyi olur.
eymensahin.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 914 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #19 Katalonyayaslm dedi: Bilmiyorum o zaman bende anormallik var EU4 çok basit geliyor bana. Anladım hocam ben yanlış anladım kusura bakma. Yok hocam fakir için değil de seriyi sevenler için diyelim. Genişletmek için tıkla... evet hocam EU4 daha basit bencede HOİ4 ü beceremiyorum
Katalonyayaslm dedi: Bilmiyorum o zaman bende anormallik var EU4 çok basit geliyor bana. Anladım hocam ben yanlış anladım kusura bakma. Yok hocam fakir için değil de seriyi sevenler için diyelim. Genişletmek için tıkla... evet hocam EU4 daha basit bencede HOİ4 ü beceremiyorum
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 10 Nisan 2025 #20 eymensahin.dll dedi: Evet hocam EU4 daha basit bence de HOI4'ü beceremiyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnız değilmişim ;D ama HOI4 alışsan o da basit gelir ama şimdi yeni DLC'ler geldi oyun iyice karıştı
eymensahin.dll dedi: Evet hocam EU4 daha basit bence de HOI4'ü beceremiyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnız değilmişim ;D ama HOI4 alışsan o da basit gelir ama şimdi yeni DLC'ler geldi oyun iyice karıştı