Katalonyayaslm
Centipat
2. oyun çok basit ve kötüydü. Ama bu ona göre çok daha iyi. Biraz HOI4'e benzemiş oynayış.
Hocam neresi benzemiş tam olarak bende oynadım da yani.
2. oyun çok basit ve kötüydü. Ama bu ona göre çok daha iyi. Biraz HOI4'e benzemiş oynayış.
EU4 nasıl HOI4 basit versiyonu hocam? EU4 HOI'ye göre daha detaylı ve bence daha iyi bir oyun.Hocam EU4 ile alakası yok bence AoH serisi. EU4 şahsen HOI4 basit versiyonu gibi.
Evet hocam 300 saatim var bi oynadım cidden dediğiniz gibiBen AOH3 ü fakir işi EU4 olarak görüyorum.
Biraz diye belirttim zaten. Tur sistemi kalktığı için öyle dedim. Yoksa HOI4'ün yanından geçemez.Hocam neresi benzemiş tam olarak bende oynadım da yani.
Mesajımda dediğim gibi. AOH serisi kesinlikle fakirler için EU4.Hocam EU4 ile alakası yok bence AoH serisi. EU4 şahsen HOI4 basit versiyonu gibi.
EU4 nasıl HOI4 basit versiyonu hocam? EU4 HOI'ye göre daha detaylı ve bence daha iyi bir oyun.
Biraz diye belirttim zaten. Tur sistemi kalktığı için öyle dedim. Yoksa HOI4'ün yanından geçemez.
Mesajımda dediğim gibi. AoH serisi kesinlikle fakirler için EU4.
evet hocam EU4 daha basit bencede HOİ4 ü beceremiyorumBilmiyorum o zaman bende anormallik var EU4 çok basit geliyor bana.
Anladım hocam ben yanlış anladım kusura bakma.
Yok hocam fakir için değil de seriyi sevenler için diyelim.
Evet hocam EU4 daha basit bence de HOI4'ü beceremiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.