Age of History 3 nasıl daha iyi bir şekilde oynanır?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Oyunu 1 hafta önce aldım.
Geçmişte bu tarz oyunlardan çok oynamadığımdan bir rehber izledim ve 3 saat oynadım ancak ülke olarak pek gelişemedim.
Önemli ipuçları varsa söyler misiniz?
Yaptığım şeyler:
Ekonomiye yatırım.
Bina dikmek.
Altyapı yapmak.
Büyüme ve insan gücü basmak.
Ordu basmak.
Araştırma yapmak (en iyi yaptığım şey :D)
Benim genel sıkıntım hazinem bu arada.
Hazinem sürekli harcadığım için sürekli düşük oluyor, böylelikle doğru düzgün ordu bile basamıyorum.

Oyunun zorluğu nereden değiştirebilirim?

Oyunu 1 hafta önce aldım.
Geçmişte bu tarz oyunlardan çok oynamadığımdan bir rehber izledim ve 3 saat oynadım ancak ülke olarak pek gelişemedim.
Önemli ipuçları varsa söyler misiniz?
Yaptığım şeyler:
Ekonomiye yatırım.
Bina dikmek.
Altyapı yapmak.
Büyüme ve insan gücü basmak.
Ordu basmak.
Araştırma yapmak (en iyi yaptığım şey :D)
Benim genel sıkıntım hazinem bu arada.
Hazinem sürekli harcadığım için sürekli düşük oluyor, böylelikle doğru düzgün ordu bile basamıyorum.
Öncelikle oyuna başlarken altyapı kaynaklarını sağlama almak. İçin bütün şehirlere asker koymak. Yerine sınırlarını koru içerde asker az olsun veya olmasın ardından komşu. Arap ülkelerindeki askerleri ve Yunanistan sınırındaki askerleri arttır. Deniz donanman güçlü olsun halk isyan etmesin diye vergileri minumumda tut.

Öncelikle oyuna başlarken altyapı kaynaklarını sağlama almak. İçin bütün şehirlere asker koymak. Yerine sınırlarını koru içerde asker az olsun veya olmasın ardından komşu. Arap ülkelerindeki askerleri ve Yunanistan sınırındaki askerleri arttır. Deniz donanman güçlü olsun halk isyan etmesin diye vergileri minumumda tut.
Zorluk seviyesi hakkında bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı