G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.806 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar video Age Of History 3 ile alakalı bir video. Ama bir şey farkettim videodak grafikler çok hoşuma gitti ama benim oyunumdaki grafikler onun gibi değil. Hangi ayarla oynamış da böyle yapmış bilmiyorum eğer yardımcı olursanız sevinirim. Videodaki: Benimki: Video Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar video Age Of History 3 ile alakalı bir video. Ama bir şey farkettim videodak grafikler çok hoşuma gitti ama benim oyunumdaki grafikler onun gibi değil. Hangi ayarla oynamış da böyle yapmış bilmiyorum eğer yardımcı olursanız sevinirim. Videodaki: Benimki: Video Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et