Age of History Conquerors 2.0 modu güvenli mi?

Taha0982694

Centipat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bahsettiğim mod bu.

Güvenilir kerem yılmazdan çok mod indirmiştim.
ya modu indirdim biraz oynadim baktim bahsettigi seyler yok surekli error veriyor ornek asmileler 100 tur degil diger seylerin de turlari uzatildi diyordu yok oyundan atiyor bazen oyunum siliniyor az once Nazi Almanyasi'ydim oyun kapandi actim oyunu yukledim baktim Mogolistan olmusum ama yuklerken nazi almanyasi yaziyordu hala ben de sildim.

ya modu indirdim biraz oynadim baktim bahsettigi seyler yok surekli error veriyor ornek asmileler 100 tur degil diger seylerin de turlari uzatildi diyordu yok oyundan atiyor bazen oyunum siliniyor az once Nazi Almanyasi'ydim oyun kapandi actim oyunu yukledim baktim Mogolistan olmusum ama yuklerken nazi almanyasi yaziyordu hala ben de sildim.
Mod çok kötü çıktı zaten. 2.1 çıkana kadar oynanmaz bu mod. Dediklerinizin aynısı bende de var. Ama mod güvenilirdir sıkıntı yok.

Ya modu indirdim biraz oynadim baktim bahsettigi seyler yok surekli error veriyor ornek asmileler 100 tur degil diger seylerin de turlari uzatildi diyordu yok oyundan atiyor bazen oyunum siliniyor az once nazi almanyasi'ydim oyun kapandi açtım oyunu yukledim baktim Moğolistan olmusum ama yuklerken nazi Almanya'si yaziyordu hala ben de sildim.

Hocam ben virüs konusunda güvenilir demiştim bende bunun ilk versiyonunu oynuyordum sonra yükleyeyim dedim bende de çok saçma hatalar oldu sonra geri 1. moda döndüm yani mod hatalı silin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bahsettiğim mod bu.

Güvenlidir Fakat Save Sorunu Vardır Önerim 1.5 i İndirin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı