HOI4 oyununa sahibim hocam ancak AOH2 daha basit olduğundan sordum.Bence alınmaz. 10 lira daha verin HOI4 alın. Çok basite kaçmış bir oyun.
HOI4 oyununa sahibim hocam ancak AOH2 daha basit olduğundan sordum.Bence alınmaz. 10 lira daha verin HOI4 alın. Çok basite kaçmış bir oyun.
AoH2 modlarla genişletilebilecek bir oyun. Map Editor, senaryo editörü gibi bir çok geliştirme öğesi var. Ayrıca oyunun yapımcısı bu özellikleri kullanıcılara sunmuş. Önü açık bir oyun gibi görünüyor.HOI4 oyununa sahibim hocam ancak AOH2 daha basit olduğundan sordum.
O basitlik zevki kaçırıyor aslında. İkisini de oynadım. HOI4'te 130 saatim var. Aslında bu oyuna göre çok az bir süre ama size yüzlerce saat oynatabilecek bir oyun. AOH2 çocuk oyunu gibi geliyor bana.HOI4 oyununa sahibim hocam ancak AOH2 daha basit olduğundan sordum.
Neden öğrenemiyorsınuz? Maxmarine öğretici videolarını izleyin , RP’lerini izleyin eğlenceli zaten sıkmıyor. Sonra kendiniz oynamaya başlayın. Oyun tek başına sarmıyor pek , arkadaşınız varsa onla beraber oynayın.Sahibim hocam. Ama henüz oynamaya başlayamadım, öğrenemiyorum.
Çok teşekkür ederim hocam. Önerdiğiniz başlangıç rehberi var mıdır? Tekrardan teşekkürler.HOI4 öğrenmek isterseniz yardımcı olurum. Anlamadığınız şeyleri sorabilirsiniz.
Ben böyle düşünüyorum. HOI4'ü öğrendikten sonra paranız olursa EU4 alabilirsiniz. AOH2 10 Liraya değebilecek bir oyun ama HOI4 varken almak mantıksız.Çok teşekkür ederim hocam. Önerdiğiniz başlangıç rehberi var mıdır? Tekrardan teşekkürler.
Ayrıca hocam HOI dışında, AOH 10 TL etmez mi diyorsunuz? Almayayım o zaman.
O oyunu 10 saat oynadım hala line attack vermeyi bilmiyorum. Bana kalırsa oyunu demo olarak oynamalı oynayamiyorum derse parasını çöpe atmamali.Ben böyle düşünüyorum. HOI4'ü öğrendikten sonra paranız olursa EU4 alabilirsiniz. AOH2 10 Liraya değebilecek bir oyun ama HOI4 varken almak mantıksız.
Maxmarine'e göz atabilirsiniz. Oyunun menüsünü ve mantığını öğrenseniz yetecektir. Daha sonra oynadıkça öğrenirsiniz. Başlangıç için Almanya oynayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.