Age of History II alınır mı?

Sahibim hocam. Ama henüz oynamaya başlayamadım, öğrenemiyorum.
Neden öğrenemiyorsınuz? Maxmarine öğretici videolarını izleyin , RP’lerini izleyin eğlenceli zaten sıkmıyor. Sonra kendiniz oynamaya başlayın. Oyun tek başına sarmıyor pek , arkadaşınız varsa onla beraber oynayın.

HOI4 öğrenmek isterseniz yardımcı olurum. Anlamadığınız şeyleri sorabilirsiniz.

Bu arada fark etmeden birkaç saattir Maxmarine izliyormuşum. Youtube'u açınca fark ettim.

Çok teşekkür ederim hocam. Önerdiğiniz başlangıç rehberi var mıdır? Tekrardan teşekkürler.
Ayrıca hocam HOI dışında, AOH 10 TL etmez mi diyorsunuz? Almayayım o zaman.
Ben böyle düşünüyorum. HOI4'ü öğrendikten sonra paranız olursa EU4 alabilirsiniz. AOH2 10 Liraya değebilecek bir oyun ama HOI4 varken almak mantıksız.

Maxmarine'e göz atabilirsiniz. Oyunun menüsünü ve mantığını öğrenseniz yetecektir. Daha sonra oynadıkça öğrenirsiniz. Başlangıç için Almanya oynayın.

Ben böyle düşünüyorum. HOI4'ü öğrendikten sonra paranız olursa EU4 alabilirsiniz. AOH2 10 Liraya değebilecek bir oyun ama HOI4 varken almak mantıksız.

Maxmarine'e göz atabilirsiniz. Oyunun menüsünü ve mantığını öğrenseniz yetecektir. Daha sonra oynadıkça öğrenirsiniz. Başlangıç için Almanya oynayın.
O oyunu 10 saat oynadım hala line attack vermeyi bilmiyorum. Bana kalırsa oyunu demo olarak oynamalı oynayamiyorum derse parasını çöpe atmamali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı