MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 453 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #31 388526 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayıp ettiniz be hocam. Genişletmek için tıkla... Ayıp etme gibi bir durum yok kusura bakmayın ama açıkçası sağlıklı bir insan bir şeyi zorunda olmadıkça sevmeyerek 70 saat oynayamaz.
388526 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayıp ettiniz be hocam. Genişletmek için tıkla... Ayıp etme gibi bir durum yok kusura bakmayın ama açıkçası sağlıklı bir insan bir şeyi zorunda olmadıkça sevmeyerek 70 saat oynayamaz.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Ekim 2023 #32 MECHİRON dedi: Ayıp etme gibi bir durum yok kusura bakmayın ama açıkçası sağlıklı bir insan bir şeyi zorunda olmadıkça sevmeyerek 70 saat oynayamaz. Genişletmek için tıkla... Peki, öyle olsun. Yapacağım bir şey yok. Sanarsınız ki oyun oynama kurallarını siz belirlediniz de böyle bir şey diyorsunuz.
MECHİRON dedi: Ayıp etme gibi bir durum yok kusura bakmayın ama açıkçası sağlıklı bir insan bir şeyi zorunda olmadıkça sevmeyerek 70 saat oynayamaz. Genişletmek için tıkla... Peki, öyle olsun. Yapacağım bir şey yok. Sanarsınız ki oyun oynama kurallarını siz belirlediniz de böyle bir şey diyorsunuz.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #33 Bu zam yetmez en az 500 lira olacak. Zam yapıyorsanız adamakıllı yapın. Sinirlendim akşam akşam.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 25 Ekim 2023 #34 388526 dedi: Peki, öyle olsun. Yapacağım bir şey yok. Sanarsınız ki oyun oynama kurallarını siz belirlediniz de böyle bir şey diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 3 gün boyunca oyun oynuyorsunuz hocam. Hikaye oyunu olsa anlarım. Acaba en sonda Suriye falan topraklarınızı işgal mi etti diye düşünüyorum.
388526 dedi: Peki, öyle olsun. Yapacağım bir şey yok. Sanarsınız ki oyun oynama kurallarını siz belirlediniz de böyle bir şey diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 3 gün boyunca oyun oynuyorsunuz hocam. Hikaye oyunu olsa anlarım. Acaba en sonda Suriye falan topraklarınızı işgal mi etti diye düşünüyorum.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #35 bilmemem dedi: Bu zam yetmez en az 500 lira olacak. Zam yapıyorsanız adamakıllı yapın. Sinirlendim akşam akşam. Genişletmek için tıkla... Steam para birimi dolar görürsün artık hocam.
bilmemem dedi: Bu zam yetmez en az 500 lira olacak. Zam yapıyorsanız adamakıllı yapın. Sinirlendim akşam akşam. Genişletmek için tıkla... Steam para birimi dolar görürsün artık hocam.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Ekim 2023 #36 Benjamin the Ferel dedi: 3 gün boyunca oyun oynuyorsunuz hocam. Hikaye oyunu olsa anlarım. Acaba en sonda Suriye falan topraklarınızı işgal mi etti diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... En son oynadığımda Fransa samsundaydı, belki oyuna gıcık olup nefret etmişte olabilirim.
Benjamin the Ferel dedi: 3 gün boyunca oyun oynuyorsunuz hocam. Hikaye oyunu olsa anlarım. Acaba en sonda Suriye falan topraklarınızı işgal mi etti diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... En son oynadığımda Fransa samsundaydı, belki oyuna gıcık olup nefret etmişte olabilirim.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #37 wednesday dedi: Steam para birimi dolar görürsün artık hocam. Genişletmek için tıkla... Artık yavaştan psikoloji yeri öpüyor hocam oyunla zamlanınca keyif alıyorum nedensizce
wednesday dedi: Steam para birimi dolar görürsün artık hocam. Genişletmek için tıkla... Artık yavaştan psikoloji yeri öpüyor hocam oyunla zamlanınca keyif alıyorum nedensizce
C cosplay Zeptopat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #38 bilmemem dedi: Artık yavaştan psikoloji yeri öpüyor hocam oyunla zamlanınca keyif alıyorum nedensizce Genişletmek için tıkla... Sonra oyun oynayamayacak yine biziz yani. Alacağımı aldım bundan sonra istediği kadar zam döşesinler, tabii olmasa daha iyi.
bilmemem dedi: Artık yavaştan psikoloji yeri öpüyor hocam oyunla zamlanınca keyif alıyorum nedensizce Genişletmek için tıkla... Sonra oyun oynayamayacak yine biziz yani. Alacağımı aldım bundan sonra istediği kadar zam döşesinler, tabii olmasa daha iyi.
MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 453 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #39 388526 dedi: Peki, öyle olsun. Yapacağım bir şey yok. Sanarsınız ki oyun oynama kurallarını siz belirlediniz de böyle bir şey diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 388526 dedi: Peki, öyle olsun. Yapacağım bir şey yok. Sanarsınız ki oyun oynama kurallarını siz belirlediniz de böyle bir şey diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ya güzel kardeşim burada oyun oynama kurallarını belirleme gibi bir durum yok kendi kafanızdan uydurup bu foruma mesaj atmayın.
388526 dedi: Peki, öyle olsun. Yapacağım bir şey yok. Sanarsınız ki oyun oynama kurallarını siz belirlediniz de böyle bir şey diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 388526 dedi: Peki, öyle olsun. Yapacağım bir şey yok. Sanarsınız ki oyun oynama kurallarını siz belirlediniz de böyle bir şey diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ya güzel kardeşim burada oyun oynama kurallarını belirleme gibi bir durum yok kendi kafanızdan uydurup bu foruma mesaj atmayın.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Ekim 2023 #40 MECHİRON dedi: Ya güzel kardeşim burada oyun oynama kurallarını belirleme gibi bir durum yok kendi kafanızdan uydurup bu foruma mesaj atmayın. Genişletmek için tıkla... Hayır yani, sağlıklı bir insan sevmediği bir şeyi 70 saat yapmaz dediniz de, yani. Ondan dedim.
MECHİRON dedi: Ya güzel kardeşim burada oyun oynama kurallarını belirleme gibi bir durum yok kendi kafanızdan uydurup bu foruma mesaj atmayın. Genişletmek için tıkla... Hayır yani, sağlıklı bir insan sevmediği bir şeyi 70 saat yapmaz dediniz de, yani. Ondan dedim.