Age of History II zamlandı!

Ayıp etme gibi bir durum yok kusura bakmayın ama açıkçası sağlıklı bir insan bir şeyi zorunda olmadıkça sevmeyerek 70 saat oynayamaz.

Ayıp etme gibi bir durum yok kusura bakmayın ama açıkçası sağlıklı bir insan bir şeyi zorunda olmadıkça sevmeyerek 70 saat oynayamaz.
Peki, öyle olsun. Yapacağım bir şey yok.

Sanarsınız ki oyun oynama kurallarını siz belirlediniz de böyle bir şey diyorsunuz.

Bu zam yetmez en az 500 lira olacak. Zam yapıyorsanız adamakıllı yapın. Sinirlendim akşam akşam.

Sanarsınız ki oyun oynama kurallarını siz belirlediniz de böyle bir şey diyorsunuz.
3 gün boyunca oyun oynuyorsunuz hocam. Hikaye oyunu olsa anlarım. Acaba en sonda Suriye falan topraklarınızı işgal mi etti diye düşünüyorum.

Artık yavaştan psikoloji yeri öpüyor hocam oyunla zamlanınca keyif alıyorum nedensizce

Sonra oyun oynayamayacak yine biziz yani. Alacağımı aldım bundan sonra istediği kadar zam döşesinler, tabii olmasa daha iyi.

Ya güzel kardeşim burada oyun oynama kurallarını belirleme gibi bir durum yok kendi kafanızdan uydurup bu foruma mesaj atmayın.

Ya güzel kardeşim burada oyun oynama kurallarını belirleme gibi bir durum yok kendi kafanızdan uydurup bu foruma mesaj atmayın.
Hayır yani, sağlıklı bir insan sevmediği bir şeyi 70 saat yapmaz dediniz de, yani. Ondan dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…