Oynayacak oyun bulamadığımda girdim, bir baktım 70 saat olmuş.70 saat boyunca dilenci bile çöple oynamaz hocam. 70 saat sevmediğiniz bir oyuna nasıl katlandınız?
Mola vermişsiniz diye düşünüyorum. 70 saat kesintisiz tüm dünyayı fethetmişsinizdir. Bu azimle 3. Dünya savaşı bile çıkarabilirsiniz.Oynayacak oyun bulamadığımda girdim, bir baktım 70 saat olmuş.
Oyunda 70 saatim var, bana göre değil abi, sana göre güzelse ne güzel.
Kerem Yılmaz in geliştirdiği 2 tane mod var ben onu oynuyorumOyun modsuz aşırı çöp. Lukasz oyunu unuttu zaten.
Yok hocam tek oturuşta 70 saat tabii oturmadım, herhalde 10-20 oturumda falan 70 saat olmuştur.Mola vermişsiniz diye düşünüyorum. 70 saat kesintisiz tüm dünyayı fethetmişsinizdir. Bu azimle 3. dünya savaşı bile çıkarabilirsiniz.
Çöp mü hahahaha. Oyunda 200 saatim var ve güzel bir oyun. Zaten başkalarının oyun zevkine laf atan bir insan sadece çiğköfteyle beslenir. Tanesi 27 liraya bir çöğköfte aldığınızı varsayarsak normal tabi.54 TL'yi bu çöpe vereceğinize 2 tane çiğ köfte alabilirsiniz. Saygılarla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.